Venom Carnage beyazperdeye hazırlanıyor

Ceyda Doğan 6.08.2014 - 17:26
Yönetmen koltuğu kapıldı bile
İnanılmaz Örümcek Adam'ın çıkışının ardından Venom Carnage ismi ile karşı karşıyayız. Örümcek Adam filminin çıkışının Venom Carnage'ı da getirmesi, beklenmedik bir sürpriz değil aslında. Zira özellikle bir Venom filminin olacağını aylar önce biliyorduk. Hatta bu konuyla ilgili Sony'nin de açıklama yapması, karanlıkta yer alan sahneleri teker teker ortaya çıkarttı.

Açıklanan detaylara göre Venom Carnage filmi, 2017 yılında vizyona girecek. Ayrıca Alex Kurtzman (Star Trek, The Amazing Spider-Man 2) yönetmen koltuğunun sahibi olacak. Akıllardaki asıl soru ise acaba Carnage'ın tam olarak ne kadarlık hikayesi gözler önüne serilecek? Kendisinin aslında Cletus Kasady isimli bir psikopat olduğunu biliyoruz ve Venom'dan ortaya çıkmasının yanında, sadistliği de korkulacak boyutta. Çocukluğu da oldukça karanlık bir geçmişe sahip. Kendi büyükannesini merdivenlerden itmiş, köpeğine işkence yapması ve annesini de öldürmeye çalışması, geçmişinin sadece kısa bir kesiti.

Bakalım Venom ile Carnage arasındaki bağlantı, ne kadar başarılı bir şekilde beyazperdeye işlenecek. Bekleyip göreceğiz.

Venom Carnage beyazperdeye hazırlanıyor
Yorumlar 12
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 16:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
Venom Carnage beyazperdeye hazırlanıyor
İlginizi Çekebilir