© Copyright 1999-2025 Digitall Entertainment Network
YASAL UYARI!: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya makale/metinlerin tüm hakları Merlin'in Kazanı'na aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbir içerik önceden özel izin alınmadan kullanılamaz.
Bu makale/metin veya yazılar sadece Merlin'in Kazanı tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak iletilebilir ve/veya bunlardan merlininkazani.com adresine link eklenerek alıntı yapılabilir.
---------------------------------------
Merhabalar,
Limbo platform türünü yeniden canlandıran oyun olması ile büyük sükse yaptı. Puanlarının bu kadar yüksek olmasının zamanlaması ve bununla ilgisi oldukça yüksek. Ori ile kıyaslanabilir (ki Ori daha iyi bence) ama Limbo ile kıyaslanması açıkçası senin de dediğin gibi çok doğru değil.
Bir diğer nokta ise oyun dünyasında tam bir puan karmaşası yaşanıyor ve yeni yayın dönemimizde ve Merlin'in Kazanı'nın ilerleyen dönemleri için bu puanlamaları dengelemeye çalışıyoruz. Bununla ilgili zaman bulabilirsem bir yazı yazmayı düşünüyorum. O zaman muhtemelen bizi daha iyi anlayacaksınız.
Ersin