Overwatch yayıncısı stres çarkı ile Genji oynamayı kolayca başardı

Mehmet Atilla Turan 2.01.2018 - 20:03
"Shuriken değil arkadaşım, stres çarkı atıyorum."
Yayıncılar, genelde izleyenlerini mutlu etmek ya da farklı deneyimler yaşamak için çok garip yollara başvurabiliyor. Daha öncesinde sadece muz kullanarak Overwatch'da Winston oynayan yayıncı, bu sefer stres çarkları ile Genji oynamayı başardı.

Stres çarkı Ninja silahı olarak kabul edilir mi yahu?

Rudeism adındaki popüler yayıncı, farklı oyunları daha önce hiç kullanılmamış yöntemlerle bitirmeyi bir hayli seviyor. Bahsettiğim gibi Winston karakterini sadece muzlarla oynayan Rudeism, aynı zamanda Dark Souls IIIdans zemininde bitirmişti. Şimdi ise Genji'yi stres çarkı ile oynamayı başaran Rudeism, iki adet frag almayı başarabildi.


Çalışma prensibi birazcık karışık olsa da, basit olarak şöyle izah edilebilir: WASD tuşları için iki adet çarka sahip olan Rudeism, zıplama veya can isteme için ayrı çarklar kullanıyor. Tahtanın altında bir devre bulunuyor ve verilen dönüşler ile tuşlara basılıp geri kaldırılma etkisi veriyor. Bu sayede bir aksiyonu uzun süre yapmasına gerek kalmadan durabilir. Sadece yapması gereken ise sadece çarkı aksi yöne çevirmesi.

Rudeism, aynı zamanda stres çarkı ile oynadığı yayınını Twitch'te bulunduruyor, eğer merak ediyorsanız bu linkten izleyebilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 15:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.01.2018 20:31
eğer başarabiliyorsam neden olmasın...


Hakan ŞEKER M.S 2018
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ünlü Twitch yayıncısı stres çarkını kontroller olarak kullandı
İlginizi Çekebilir