Unknown 9: Awakening Çıkış Tarihi

Basın Bülteni 20.08.2024 - 23:20
PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S ve Steam üzerinden PC için çıkacak olan Unknown 9: Awakening için çıkış tarihi açıklandı.

Bandai Namco Europe bugün Reflector Entertainment tarafından geliştirilen anlatı aksiyon-macera oyunu Unknown 9: Awakening'in 18 Ekim'de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S ve Steam üzerinden PC için piyasaya çıkacağını ve ön siparişlerin şimdi alınabileceğini duyurdu.

Unknown 9: Awakening Çıkış Tarihi Açıklandı

Bu canlı aksiyon fragmanında, Anya Chalotra tarafından canlandırılan Haroona'nın güçlerini uyandırmaya hazırlanmasını izleyin. Haroona, insanlığın en iyi saklanan sırlarını savunmak için kullanmak zorunda kalacağı inanılmaz gücü aldığı gizemli bir paralel boyut olan Fold ile benzersiz bir bağlantıya sahip güçlü bir genç kadındır.

"Hazırladığımız maceranın pek çok insanda yankı uyandıracağını biliyorum. Unknown 9: Awakening çok özel, oyuncuların bunu hissedeceğini biliyorum" diyor Anya Chalotra. “İzlemek ve öğrenmek için güvenli ve açık bir alan inşa edip yaratabildik ve her bir inanılmaz oyuncu ve muhteşem Unknown 9 ekibiyle geçirdiğim zamana gerçekten değer veriyorum.”

Reflector Entertainment Kreatif Direktörü Christophe Rossignol,Anya Chalotra'nın büyüleyici performansı hikayeye derinlik, nüans ve duygusal rezonans getirdi” dedi ve ekledi: “Haroona'yı canlandırmak üzere böylesine yetenekli bir aktrisle çalışma şansına sahip olduğumuz için çok heyecanlıyız.

Ön siparişler aşağıdaki sürümlerle açılmıştır:

  • Ön sipariş Sürümü (Oyun, Ön sipariş bonusu kozmetik DLC)
  • Deluxe Dijital Sürüm (Oyun, Ön sipariş bonusu kozmetik DLC, tüm DLC'ler)
  • Koleksiyoncu Sürümü (Oyun, Ön sipariş bonusu kozmetik DLC, tüm DLC'ler, Quaestor'un günlüğü, Haroona'nın tılsım kopyası, Koleksiyoncu parası ve metal çanta)

Unknown 9: Awakening Çıkış Tarihi

Unknown 9: Awakening, Unknown 9 IP'sinin çizgi romanlar, podcast'ler, romanlar ve daha fazlasında anlatılan bir dizi birbirine bağlı macerayı içeren geniş anlatı evrenine temel giriş noktasıdır. Oyuncular bu hikayelerin tadını çıkararak Unknown 9: Awakening deneyimlerini genişletebilecekler. Nereye bakacağını bilenler çapraz geçişlerden, geri aramalardan, sırlardan ve daha fazlasından paylarını alacaklar.

Unknown 9: Awakening, 18 Ekim 2024 tarihinde PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S ve Steam üzerinden PC için piyasaya sürülecek.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 12.09.2024 14:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
Unknown 9: Awakening Çıkış Tarihi
İlginizi Çekebilir