Ubisoft'un VR destekli yeni oyunu duyuruldu

Ersin Kılıç 16.03.2016 - 13:13
Hanginiz kurt?
Playstation VR'ın fiyatı ve çıkış tarihinin açıklanması ile birlikte sanal gerçeklik rekabeti de yükselmeye başladı. Tabi bu bağlamda firmaların sanal gerçeklik için yapmış olduğu duyuruların da ivme kazandığını görüyoruz. işte bu firmalar arasına Ubisoft'ta yeni oyunu ile katıldı.

Hali hazırda Assassin's Creed VR dışında bu konuda farklı çalışmaları bulunan Ubisoft, VR destekli yeni oyunu Werewolves Within'i duyurdu. Werewolves Within, parti oyunu olması ve sahip olduğu dinamikler ile VR platformlar için ilk multiplayer oyun olma özelliğine de sahip.

Orta Çağ döneminde Gallowston adlı bir kasabada geçen oyunda bu kasabaya terör saçan kurtadamı bulmaya çalışacağız. Oyuncuların bir masa etrafına toplandığı ve oyunun dinamiklerini kullanarak sır perdesini aralamaya çalıştığı Werewolves Within'de oyuncular birbirleri ile fısıldayarak ipuçları da alabilecek. Amacımız ise her oyun başı rastgele olarak değişen ve oyunculardan birine atanan kurtadamı bulabilmek. 5 - 8 oyuncu desteğine sahip olan ve muhtemelen PS VR dışında Oculus ve HTC Vive'a da çıkacak olan oyunun duyuru videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.09.2024 14:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.03.2016 23:20
İnsan bu oyunu oynarken kafayı yer
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.03.2016 21:46
Heh böyle sipastik grafikli 150 oyun yapında kafanızda kırayım o elektronik gözlükler utanmaz herifler.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ubisoft'un VR destekli yeni oyunu duyuruldu
İlginizi Çekebilir