Ubisoft Forward etkinliğinde yapılan tüm duyurular

Ersin Kılıç 10.09.2020 - 21:59
Ubisoft geçtiğimiz dakikalarda düzenlenen UbiForward etkinliği ile yeni duyurulara imza attığı gibi mevcut oyunlarından yeni bilgiler de paylaştı.

Ubisoft Forward için yeni bir sunum yapılıyor ve bu sunumda firmanın oyunları ile ilgili yeni bilgilere kavuşacağız. Bildiğiniz gibi E3 2020 fuarının Covid-19 nedeniyle iptal edilmesi ile birlikte firmalar kendi özel sunumlarını yapma kararı almıştı. İşte bu firmalardan biri olan Ubisoft, UbiForward adını verdiği bu etkinlik serisinin ilkini geçtiğimiz Temmuz ayında gerçekleştirmişti. Firma geçtiğimiz dakikalarda başlayan yeni etkinlikte ise hem yeni duyurulara imza atıyor hem de mevcut oyunlarından yeni bilgiler paylaşıyor. Biz de Merlin'in Kazanı olarak bu etkinliği an ve an sizlere aktarıyoruz.

Ubisoft Forward etkinliğinde neler gösterildi?

Immortal Fenix Rysing için yeni video yayınlandı

Ubisoft'un gösterdiği ilk oyun geçtiğimiz günlerde ismi değişen Immortal Fenix Rysing oldu. Daha önce Gods and Monsters olarak adlandırılan oyunun bu yeni fragmanına baktığımızda hem atmosfer gem de grafik tarzı olarak nasıl bir havaya sahip olduğunu görme şansına eriştik. Rengarenk bölgeler dışında atmosfer olarak daha karanlık bölgelere de sahip olan oyunda yakın dövüş silahları dışında ok ve yay gibi uzaktan saldıracağımız silahları da kullanacağız. Ayrıca videonun sonunda gözüktüğü gibi oyunda ilerledikçe farklı yeteneklere kavuşacağız gibi de duruyor. Daha yükseğe zıplama, uçmamızı sağlayan kanatlar gibi farklı özellikler oyunda yer alacak.

Öncelikle geçen bu zamanın oyundaki yapılan büyük değişiklikler konusunda yapım ekibine daha yaratıcı olma şansı verdiği belirtildi. Yunan mitolojisinden izler taşıyacak olan yapımda Tanrıların Kralı Zeus başta olmak üzere bu mitolojide yer alan birçok karakteri görme şansına da sahip olacağız. Kendi karakterimizi özelleştirebileceğimiz yapımda kozmetik süslemeler de önemli bir yer teşkil edecek. Tamamen açık dünya oynanışına sahip olan oyun 3 Aralık'ta çıkacak.

Prince of Persia: Sands of Time Remake resmi olarak duyuruldu

Uzun süredir devam eden dedikodularının ardından sabah saatlerinde sızdırılan Prince of Persia: Sands of Time Remake, Ubisoft'un gösterdiği 2.oyun oldu ve resmi olarak duyuruldu. 2003 yılında çıkan oyunun tamamen yeniden elden geçirilen bir versiyonu olan Prince of Persia: Sands of Time Remake, adından da anlaşılacağı gibi yenilenmiş grafikler, kamera açıları ve animasyonlar ile karşımıza çıkacak.

Motion Capture gibi çalışmaların da yapıldığı oyunda seslendirmeler de yeniden ele alınmış olacak. Yapılan açıklamada olay örgüsü ve oyunun bölüm tasarımları gibi konularda ana ekibin çalışmalarının olduğu gibi bırakıldığı da belirtilmiş. 21 Ocak 2021'de PC, PS4 ve Xbox One için çıkacak oyunun duyuru videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Hyper Scape için yeni bir mod geliyor

Ubisoft'un Free to Play Battle Royale oyunu Hyper Scape için yeni bilgiler paylaşıldı. Yayıncıların daha önce oynadığı oyunlardan alınan eğlenceli kesitler ile başlayan bu sunumda oyuna eklenecek yeni modlar ve güncellemeler hakkında bilgi de verildi. Öncelikle oyuna daha hızlı bir şekilde oynayabileceğiniz kısıtlı zamanda geçerli olacak bir Turbo modu eklenecek. Bu modda bölgeler daha hızlı kapanacak ya da canınız daha hızlı dolacak. Bu mod için yayınlanan videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Rainbow Six Siege Dünya Kupası duyuruldu

Kısa bir tanıtım videosunun ardından 2021 yılında düzenlenecek olan Rainbow Six Siege Dünya Kupası duyuruldu. Basketbolcu Tony Parker'ın da dahil olacağı bir etkinliğe imza atacak olan Ubisoft, bu adım ile birlikte Rainbow Six Siege'in eSpor arenasındaki yerini bir adım daha yukarı taşımayı hedefliyor.

Ayrıca Rainbow Six Siege için planlanan yeni içerikler hakkında da bilgi verildi. Sam Fisher'in oyuna eklenmesinden dolayı oldukça heyecanlı olduklarını belirten R6 ekibi oyun için animasyon bir videoya da yer verdi. Bu video sonrasında ise Rainbow Six Siege'in PS5 ve Xbox Series X konsollarına geleceği de belirtildi.

Scott Pilgrim vs the World : The Game Complete Edition geliyor

Ubisoft Montreal ve Ubisoft Çengdu tarafından geliştirilen ve daha önce PS3 ve Xbox 360 için çıkan oyunun yeni konsollar için çıkacak bir versiyonu duyuruldu.

Watch Dogs Legion için yeni bir video yayınlandı

Amerika'dan sonra Londra'ya gideceğimiz Watch Dogs Legion için yeni bir video yayınlandı. Oyunda gördüğümüz tüm karakterleri kontrol edebileceğimiz ve direniş ekibimizi büyütmeye çalışacağımız oyunda hackleme dinamikleri yine önemli bir yer teşkil edecek. Tabi bu videoda her zaman olduğu gibi görev bilgilendirmesi ve ipuçları dışında oyunun dünyasının nasıl bir atmosfere sahip olduğu da gözler önüne serilmiş.

Ayrıca ilk oyunda kontrol ettiğimiz Aidan Pearce'in Watch Dogs Legion'da yer alacağı da açıklandı. Farklı karakterlerin kontrolüne yer verilen yapımın yeni videolarına aşağıdan göz atabilirsiniz. 

Riders Republic duyuruldu

Snowboard, kayak ya da dağ bisikleti gibi farklı araçları kullanabileceğimiz Riders Republic oyuncuların varış noktasına ulaşmaya çalışacağı bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Ekstrem sporların ön plana çıktığu oyunun yayınlanan tanıtım videolarına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 07:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
Naru61
Naru61 12.09.2020 05:21
Yeni nesil oyuncuların tek derdi Grafik.
MK Okuru
MK Okuru 12.09.2020 14:25
Sıkıntı POP'un bu nesil bile değil PS3 dönemi oyunu gibi durması. Ubishit India ellerinde yeterli bütçe olduğunu da söylediler ki tam bir fiyasko. Tamamen kendi beceriksizliklerini gösterir. Capcom nasıl iyi bir iş çıkardıysa bundan da aynı beklenti vardı ki kalmadı artık.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.09.2020 12:45
bağzı arkadaşlar çöp çöp diye tutturmuş. arkadaşlar yeni nesil konsollara geçişlerde boyut atlama gibi bir durum hiç bir zaman için var olmadı. ps4 ün ilk oyunları ile ps3'ün son oyunlarını kıyaslayın anlarsınız demek istediğimi BKZ: Ps3 TLOU - PS4 The Order 1886
MK Okuru
MK Okuru 11.09.2020 19:44
Sıkıntı POP'un bu nesil bile değil PS3 dönemi oyunu gibi durması.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.09.2020 01:00
yeni nesil komsol yapıyorlar ama konsola yakışan oyun yapmıyorlar oyun sektörü nün durumu vahimmm artık oyunlardan soğudummm! ...
MK Okuru
MK Okuru 11.09.2020 11:12
Boşuna ubishit demiyoruz
MK Okuru
MK Okuru 11.09.2020 02:09
Adamlar daha ne yapsın. Mis gibi Ubi çöpleri işte AAA oyun fiyatı ver oyna, mis.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ubisoft Forward etkinliğinde yapılan tüm duyurular
İlginizi Çekebilir