Ubisoft Forward etkinliği ile ilgili bir duyuru yapıldı

Alparslan Gürlek 4.07.2020 - 18:42
Ubisoft, sosyal medya hesapları üzerinden paylaştığı bir video ile Ubisoft Forward etkinliğinde göstereceği ve duyuracağı oyunlarla ilgili ufak detaylar paylaştı.

Bildiğiniz gibi Ubisoft tarafında an itibariyle çok beklenen birkaç oyun var. Hakkında pek bir şey bilmediğimiz Assassin's Creed Valhalla, Watch Dogs: Legion ve yeni Battle Royale oyunları Hyper Space için duyurular yaklaşıyor.

Ubisoft Forward etkinliği ile ilgili bir duyuru yapıldı

Ubisoft'un önümüzdeki ay içinde yeni oyunlarıyla ilgili duyurular yapacağı Ubisoft Forward etkinliği yaklaşıyor. Oyuncular tarafından merakla beklenen Assassin's Creed Valhalla, Watch Dogs: Legion ve Hyper Space oyunları için yeni detaylar öğreneceğimiz kesin. Bugün sosyal medya hesapları üzerinden paylaştıkları bir videoda bu üç oyunun kliplerine yer verdiler.

Görünene göre ne yazık ki Ubisoft tarafından beklenmedik bir oyun duyurusu yapılmayacak gibi görünüyor. Gösterdikleri kadarıyla videoda AC Valhalla, yeni Watch Dogs ve Hyper Space'den başka bir şey yoktu. Tabi bu sadece videoda gösterdikleri oyunlar hakkında detaylar alacağımız anlamına gelmiyor.

Ne Gods & Monsters ne de Skull & Bones videodaki oyunlar arasında yerini alamadı. Bu tabi yine etkinlikte gösterilmeyecekleri anlamına gelmiyor. En büyük gizemi ise Skull & Bones taşıyor çünkü oyun 2017'de duyurulduğundan bu yana hiçbir detay ya da bilgi paylaşılmadı. İnsanların oyun ile ilgili merak ettikleri birçok husus var ancak hiç bilgi yok. Ayrıca bu iki oyun da gecikmelere ve ertelemelere maruz kaldı.

Ubisoft Forward etkinliği ile ilgili bir duyuru yapıldı

En kritik nokta ise Far Cry 6 olacaktır. Ubisoft'un varlığını henüz doğrulamadığı bir oyun olmasına rağmen, oyunun bir Collider röportajında Breaking Bad'in yıldızı tarafından tartışıldığı söylentileri var. Ubisoft Forward bu haberleri resmi olarak öğrenmek için iyi bir adres olacaktır.

Ubisoft'un önümüzdeki dönemde çıkaracağı ve geliştireceği oyunları duyuracağı etkinliği Ubisoft Forward için çok beklemeyeceğiz. En nihayetinde etkinlik 12 Temmuz günü, Türkiye saati ile akşam 22:00 tarihinde gerçekleşecek.

Ubisoft için sıkıntılı başlayan bu Temmuz ayı nelere gebe olduğunu bize ilerleyen vakitlerde gösterecek. Bu ay içinde birçok önemli etkinlik gerçekleşecek, bunların arasında resmi bir tarih duyurulmasa da Microsoft'un Xbox Series X için yapacağı etkinliğin de yer alacağını umuyoruz. Ayrıca Xbox için çıkacak oyunların tanıtılacağı Summer Game Fest de bu ayın sonuna doğru karşımızda olacak.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 07:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.07.2020 19:50
Ubisoft bu kadar oyunu aynı anda nasıl geliştiriyor?
MK Okuru
MK Okuru 5.07.2020 14:48
Ubisoftun bir sürü stüdyosu var. Çoğu da büyük stüdyolar. Ayrıca bu stüdyoları destekleyen başka küçük studyolar da var. Tek başına Montreal stüdyosu bile para basar gibi oyun basıyor.
ademt95
ademt95 4.07.2020 22:17
Ubisoft bir oyun studyosu degil, Oyun Dagiticisi. Ve Ubisoft'a bagli dunya capinda 26 farkli oyun studyosu var. Bu kadar studyosu olan bir sirkette gayet dogal bu oyun sayisi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ubisoft Forward etkinliği ile ilgili bir duyuru yapıldı
İlginizi Çekebilir