Türkçe Half-Life ve GTA Dergileri Tükenmek Üzere

Merlin'in Kazanı 13.07.2024 - 20:47
Half-Life ve GTA serileri, şüphesiz video oyun tarihinin en popüler serileri arasında yer alıyor.

Valve'ın şaheseri Half-Life, ne yazık ki uzun süredir sessizliğini koruyor. Oyuncuların Half-Life 3 beklentileri sürse de, henüz şirketten gelen yeni bir açıklama yok. Öte yandan, Valve'ın HL serisini bitirmediğini de söylemekte yarar var. Bu evrenle ilgili hâlâ pek çok düşünce ve plan var ama nasıl bir yolun izleneceği henüz bilinmiyor. Bunu sanırız Gabe Newell da bilmiyor. Umarız daha fazla beklemek zorunda kalmayız.

Türkçe GTA Dergisi Tükenmek Üzere - 1

Türkçe GTA Dergisi Tükenmek Üzere

Grand Theft Auto ya da kısa adıyla GTA ise, yakın zamanda 6 numaralı oyunuyla boy göstermeye hazırlanıyor. Bildiğiniz gibi Rockstar Games, uzun süredir yeni oyun üzerinde çalışıyor ve yakın zamanda can sıkıcı siber saldırılara da maruz kaldı. Neyse ki saldırganlar yakalandı ve geliştirilme süreci de devam ediyor. Hem biliyor musunuz, GTA 6'nın yayınlanan ilk videosu, an itibarıyla yaklaşık 200 milyon izlenilme rakamına erişmiş durumda ve bu da tüm zamanların en popüler tanıtım videolarından bir tanesi olduğunu gösteriyor. Eh, konu GTA olunca normal. Muhtemelen çıktığında bizi yine ekranlarımızın başına kitleyecek bir oyunla karşılaşacağız.

Türkçe GTA Dergisi Tükenmek Üzere - 2

Peki bu oyun serilerinin hazırlanış süreçleriyle ilgili bilgilere ilgi duyuyor musunuz? Cevabınız evet ise, Half-Life Dergisi ve GTA Dergisi'ne göz atmanızda yarar var. Fiziksel fanzine formatında ve Türkçe olarak hazırlanan bu iki dergi, yapımcıların yorumlarından ilginç deneyimlere, röportajlardan hikâye detaylarına kadar pek çok bilgiyi bir arada sunuyor.

İlginizi Çekebilir: Efsane Oyunlar: Half-Life

  • Half-Life Dergisi (Son 10 adet): Tane, kargo dahil 250 TL.
  • A4 boyutta, Amerikan cilt, renkli, 92 sayfa.
  • GTA Dergisi (Son 20 adet): Tane, kargo dahil 250 TL.
  • A4 boyutta, Amerikan cilt, renkli, 69 sayfa.

Almak için mahmutmk2@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.08.2024 21:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
Türkçe Half-Life ve GTA Dergileri Tükenmek Üzere
İlginizi Çekebilir