Türk yapımı bilim kurgu oyunu Tartarus'tan yeni video

Hürcan Köse 11.04.2017 - 12:00
Görselleri çok iyi duruyor
Bağımsız bir oyun yapım firması olan Abyss Gameworks, geliştirmekte oldukları yeni bilim kurgu-koru oyunu Tartarus için ikinci videoyu yayınladı. Önümüzdeki Yaz mevsiminde Steam üzerinden yayınlanacak olan oyun Unreal Engine 4 ile geliştiriliyor.

Tartarus için yayınlanan yeni videoda oyunun retro-fütüristik tarzdaki görsellerine göz atabiliyor ve sahip olduğu esrarengiz havayı tadabiliyorsunuz. Birincil şahıs görünümü ile oynayacağımız oyunda uzay istasyonunda bulunan terminalleri kullanarak içinde bulunduğumuz olayı çözmeye ve hayatta kalmaya çalışacağız.


Detaylı bilgiler

Oyun hakkında :

2230 yılında, Maden ve Araştırma Gemisi Tartarus (MRS TARTARUS 220478) Neptün yakınlarındayken güvenlik protokolünü hiç bir işaret vermeden aktifleştirir. Mürettebatın hayatta kalması için tek şansı köprüye ulaşarak tüm sistemleri gemi Neptün'e düşmeden önce yeniden başlatmaktır. Oyunu geminin maden operatörü Cooper olarak oynuyoruz. Kahramanımız mühendislik veya pilotaj eğitimi olmadan, yalnızca geminin sistem mühendisi ve aynı zaman da ikinci kaptanı Andrews'un yardımı ile hem kendisini hem de mürettebatı kurtarabilecek mi ?

Oynanış hakkında :

Tartarus birinci şahıs perspektifinden oynanan, aksiyon öğeleri ile harmanlanmış, karanlık ve ürpertici bir evren üzerine kuruludur. Cooper'ı yönlendirerek gemiyi "Terminal"ler vasıtası ile geri getirmeye çalışıyor ve bir anlamda "hack"liyoruz. Gemiyi hacklemek gerçekten zor. Kendine has işletim sistemi olan Terminal komutları ve kullanımı oldukça gerçekçi. Doğru yerde doğru komutu yazmalı veya gerektiğinde önce etrafınızı araştırarak size yardımcı olacak gerekli bilgiyi toplamalısınız. Tartarus ikonik bilim-kurgu filmlerindeki gibi Retro tarza sahiptir.

Özellikler :

-Birinci Şahıs Aksiyon
-Gerçekçi hikaye anlatımı, basit oynanış ve zengin mekanikler
-İleri seviye text tabanlı bulmacalar
-Retro-Futuristic Atmosfer

Tartarus gerçekten çok sağlam bir yapım olacak gibi görünüyor. Türkçe dil desteğine de sahip olacak olan oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 10:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
obscurhomme
obscurhomme 12.04.2017 18:14
Düşman yoksa kısa sürede ilgisini kaybedip tekrara düşer.Teaserdan gördüğüm kadarıyla tek başımıza takılıyoruz gemide heralde.Sıkıcı...
Kalan Karakter: 300 Gönder
napolyon07
napolyon07 12.04.2017 11:39
Sonunda adam akilli bir yapim yapti bizimkiler, iste bu tur yapimlar ciktikca ve gelmeye devam ettikce gogusum kabariyor,helal olsuj
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.04.2017 19:53
helal olsun gençlere türkiye oyun sektöründe ilerliyor !
Kalan Karakter: 300 Gönder
xxusxx
xxusxx 11.04.2017 15:08
oyun baya iyi gözüküyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
Türk yapımı bilim kurgu oyunu Tartarus'tan yeni video
İlginizi Çekebilir