Trainwreckstv, CS:GO'da bıçakla meydan okuyor

Taylan Bal 24.07.2023 - 13:45
Twitch yayıncısı Trainwreckstv, Counter-Strike: Global Offensive'da neredeyse imkansız kabul edilen bıçak meydan okumasını tamamlayarak tonlarca para harcıyor.

Trainwreckstv, tarihteki en nadir Counter-Strike: Global Offensive kasa açma meydan okumalarından birine girişti ve bu süreçte büyük miktarda para harcıyor. Oyuncular, Counter-Strike: Global Offensive skinleri için yüz binlerce dolar harcarken, bu meydan okuma Trainwreckstv'ye en kötü durumda bile bunun çok daha fazlasına mal olabilir.

Bıçakla meydan okuma: İmkansız görünen hedef

Mart ayındaki Counter-Strike 2 büyük duyurusundan bu yana, devam eden heyecan, devam oyununun piyasaya sürülmesine yönelik olarak artmaya devam ediyor. Şu anda birçok oyuncu, Counter-Strike 2 Sınırlı Testine katılıyor ve arkadaşlarının yeni oyunun keyfini çıkarmasını görmek, bekleyişi daha da acı verici hale getiriyor.

İlginizi Çekebilir: Valorant Bıçak ve Skin fiyatları

Popülaritesinin artmasıyla birlikte birçok yayıncı da bu eğlenceye katılıyor ve bunun önemli bir parçası kasa açma işlemleri. Hatta Twitch yayıncısı Dr Disrespect, Counter-Strike: Global Offensive'da son derece nadir bir bıçak açmış olsa da, bu, Trainwreck'in başarmayı hedeflediğinin yanında basit kalıyor.

Trainwreckstv, Counter-Strike: Global Offensive'de "bıçak üçlüsünü" açmayı hedefliyor. Bu, Yakut, Yakut ve Safir Karambit bıçaklarını içeriyor. Her biri canlı bir yeşil, kırmızı ve mavi renktedir ve Counter-Strike: Global Offensive'deki en nadir bıçaklardan bazılarıdır. Şu anda, Yakut ve Yakut Karambitleri'ni zaten açmış durumda ve yalnızca Safir bıçağı kaldı.

Bıçakla meydan okuma: İmkansız görünen hedef

Oyunda bir bıçak açma şansı ortalama olarak her bir kasada %0.26'dır, bu da meydan okumayı tamamlama olasılığını oldukça zor kılmaktadır. Ancak Trainwreckstv, ne kadar fon gerekiyorsa hepsini meydan okumaya atmakta kararlı görünüyor, bu nedenle buna sahip olacak kaynakları kesinlikle bulunuyor.

Yayıncıların kasa açma eğlencesi

Teoride, binlerce kasa açmış olsa bile, bıçağı hiçbir zaman açmayabilir. Tüm bu bıçakların on binlerce dolar tutmasına rağmen, bu meydan okumanın imkansızlığı, onları basitçe satın almanın daha ucuz olacağını gösteriyor. Ancak bu, buradaki eğlenceyi ortadan kaldırıyor. Trainwreckstv hedefine ulaşırsa, halka açık bir şekilde bıçak üçlüsünü açan ilk oyuncu olacak. Daha önce bunun yapılmış olma olasılığı var, ancak bu başarıyı duyuran oyuncu hiçbir zaman ortaya çıkmamış olabilir.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 22:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.07.2023 21:06
Farkı ne renk dışında, ulti mi atıyor bu bıçak. Sadece sanal olarak az sayıda olması haricinde bir artısı var mı?
MK Okuru
MK Okuru 26.07.2023 22:02
Bitcoin hesabı desenize. Bundan az var, çok değerli bir şey deyip keriz silkelemek maksat demekki.
MK Okuru
MK Okuru 25.07.2023 09:46
Yok dümdüz texture hatta sen bile bir bıçak texture'ı hazırlayabilirsin.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.07.2023 09:04
Kasayı izleyiciler ödüyor zaten ona giren çıkan bir şey yok
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.07.2023 17:36
Bu oyunu daha önce hiç oynamadım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Trainwreckstv, CS:GO'da bıçakla meydan okuyor
İlginizi Çekebilir