Tony Hawk's Pro Skater 1+2 "Warehouse Demo" Ağustos'ta bizlerle

Alparslan Gürlek 24.06.2020 - 09:55
Sevilen kaykay video oyunu Tony Hawk's Pro Skater 1+2 için PlayStation resmi YouTube hesabından yeni bir video paylaşıldı. Demo tarihi de videoda gösterildi.

Vicarious Visions tarafından geliştirilen Tony Hawk's Pro Skater 1+2 oyunu için yeni bir video paylaşıldı. PlayStation resmi YouTube kanalından paylaşılan videoda oyundan görüntülere ve demo ile oyunun çıkış tarihine yer verdiler. 

Tony Hawk's Pro Skater 1+2 için yeni bir video yayınlandı, "Warehouse" demosunun tarihi de açıklandı

Activision tarafından yayınlanan, Vicarious Visions tarafından geliştirilen efsane serinin son oyunu için yeni bir video geldi. PlayStation'un YouTube üzerinde paylaştığı videoda Tony Hawk's Pro Skater 1+2 oyununun ve demosunun çıkış tarihine yer verildi. Oyun, 4 Eylül 2020 tarihinde çıkıyor ve oyunu ön sipariş ile alan oyuncular erkenden demoya girip oyunu inceleyebilecekler. Oyunun PlayStation sürümü için web sayfasına da buradan ulaşabilirsiniz.

Efsane kaykay oyunları arasında yerini alan Tony Hawk's Pro Skater serisinin son oyunu enfes görünüyor. Oyun ön sipariş ile alındığında Warehouse haritasında geçen demo erkenden oynanabilecek. Adından da anlaşılacağı üzere Warehouse haritası bir ambarın içini temsil ediyor. 

Tony Hawk's Pro Skater 1+2, Tony Hawk's Pro Skater ve Tony Hawk's Pro Skater 2 oyunlarının remastered sürümlerini içeren bir paket aslında. Her şeyiyle baştan geliştirilmiş olan oyun ilk bakışta enfes görünüyor. Yapısıyla klasiklerden biri olan, sadece zamanda eskimiş, oyuncuların halen sevdiği oyunun remastered sürümü için çıkış tarihi 4 Eylül 2020 olarak belirlenmişti. Oyunu ön sipariş ile alan oyuncular az önce bahsettiğimiz demoya erişebilecekler. Bunun için de 14 Ağustos 2020 tarihini beklemeleri gerekiyor. Videoda altta küçük bir yazıyla belirttikleri üzere bu tarih değiştirilebilir.

Tony Hawk's Pro Skater 1+2

Tony Hawk's Pro Skater 1+2 hakkında

Tony Hawk's Pro Skater 1+2, serinin ilk oyunu Tony Hawk's Pro Skater ve ikinci oyunu Tony Hawk's Pro Skater 2 oyunlarının remastered sürümüdür. Bu iki oyunun yeniden elden geçirilmiş sürümleri tek bir oyunda toplanıyor. Vicarious Visions tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan efsane kaykay oyunu Tony Hawk's Pro Skater 1+2, 4 Eylül 2020 tarihinde oyuncularıyla buluşuyor. Ayrıca oyunu ön sipariş ile dijital ortamdan satın alan oyuncular Ağustos ayı içerisinde Warehouse isimli bir haritayı kapsayan demoya erişebilecekler. Oyun PC(Windows), PlayStation 4 ve Xbox One için çıkacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 11:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tony Hawk's Pro Skater 1+2
İlginizi Çekebilir