Tony Hawk's Pro Skater 1+2 duyuruldu

Ersin Kılıç 13.05.2020 - 10:24
Playstation klasiklerinden biri olan serinin ilk iki oyunu Tony Hawk's Pro Skater 1+2 adıyla birlikte yeniden oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Kaykay oyunları denince akla gelen ilk isim olan Tony Hawk serisinin ilk iki oyunu Tony Hawk's Pro Skater 1+2 başlığında yeniden karşımıza çıkacak. Summer Game Fest etkinliğinin ilk canlı yayınında duyurusu yapılan Tony Hawk's Pro Skater 1+2 hakkında ilk detaylar da paylaşıldı.

Tony Hawk's Pro Skater 1+2 duyuruldu

Projenin arkasında tabi ki Tony Hawk'ın kendisi ile birlikte daha önce Crash Bandicoot N.Sane trilogy ile oldukça iyi bir iş çıkartan Vicarious Vision stüdyosu bulunuyor. İlk iki oyunun yeniden yapımı olarak karşımıza çıkacak olan oyunda orjinal oyundaki bölümlerin yanı sıra, profesyonel kaykaycılar, özel hareketler, modlar ve oyunun en sevilen yönlerinden biri olan müzikler de yer alacak.

Oyunda yer alacak kaykaycılar şu şekild; Steve Caballero, Geoff Rowley, Bucky Lasek, Elissa Steamer, Kareem Campbell, Andrew Reynolds, Bob Burnquist, Eric Koston, Rodney Mullen, Jamie Thomas, Rune Glifberg, Chad Muska ve tabi ki Tony Hawk.

4K çözünürlüğün yanı sıra 60 FPS ile çok daha akıcı bir oynanış hedefleyen Tony Hawk's Pro Skater 1+2 oyununa ayrıca multiplayer modların ekleneceği de açıklandı. PC, PS4 ve Xbox One için geliştirilen oyunun 4 Eylül 2020'de çıkacağını da hatırlatalım.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 05:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.05.2020 13:25
Çok iyi haber. gençliğimde en çok oynadığım oyunlardan biriydi. Umarım iptal olmaz!
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tony Hawk's Pro Skater 1+2 duyuruldu
İlginizi Çekebilir