TMNT: Mutants Unleashed Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Tunay Şahin 13.09.2024 - 19:46
TMNT: Mutants Unleashed, yeni oynanış fragmanıyla geri dönüyor. İkonik kaplumbağalarla New York'u keşfedin ve düşmanlarla mücadele edin. 18 Ekim'de çıkıyor.

Teenage Mutant Ninja Turtles hayranları için heyecan verici bir haber! Yaklaşan 3D brawler ve platform oyunu Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed için yeni oynanış fragmanı yayınlandı. Yayıncı Outright Games ve geliştirici aheartfulofgames, Paramount Pictures’ın Mutant Kargaşası filmine dayanan bu oyunla aksiyon dolu bir maceranın kapılarını aralıyor. Hazır mısınız, çünkü New York sokakları bir kez daha tehlikede.

TMNT: Mutants Unleashed Oynanış Fragmanı Tanıdık Karakterleri Gösteriyor

TMNT: Mutants Unleashed, Leonardo, Raphael, Donatello ve Michelangelo’yu yeniden kontrol etme şansı sunuyor. Ayrıca Master Splinter, April, Bebop ve Rocksteady gibi ikonik karakterlerle de tanışacaksınız. Oyunun hikayesi, “Filmdeki olayları takip eden ilgi çekici, yepyeni bir hikaye” olarak tanımlanıyor. Kardeşler, yeni keşfettikleri mutluluklarını korumak ve normal bir liseye gitme hayallerini gerçekleştirmek için savaşacaklar.

Oyunun solo modu ve iki oyunculu co-op modu, adrenalin dolu bir macera vadediyor. New York sokaklarında kayın, raylarda ilerleyin ve binalar arasında zipline yaparak şehri keşfedin. Dinamik gece ve gündüz döngüsü ile New York’un renkli atmosferini hissedeceksiniz. Grafitilerle dolu şehirde gizli koleksiyon eşyalarını keşfederken gelen trenlerden kaçmayı unutmayın.

Oyun, filmdeki seslendirme kadrosunu koruyarak hayranlarını sevindirmeye devam ediyor. Nicolas Cantu Leonardo’yu, Brady Noon Raphael’i, Micah Abbey Donatello’yu ve Shamon Brown Jr. Michelangelo’yu yeniden seslendirecek. Bu da karakterlerin özgünlüğünü koruyarak oyuna daha fazla derinlik katıyor.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed, 18 Ekim’de PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series X/S ve PC için Steam üzerinden piyasaya sürülecek. Oyun 39,99$ fiyatla satışa sunulacak.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 18.09.2024 07:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.09.2024 09:07
Şu oyuna igrenç derken ne bekliyordunuz bir god of war mu ? Bu oyun belirli bir yaş grubuna göre nickelodeon ile anlaşmalı yapılıyor ve çocukların seveceği türde güzel bir oyun görünüyor bence.90 lardaki Dark Wing Duck havası aldım ve Rayman 3 oynadığım günleri anımsadım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.09.2024 21:33
Bir kişide oyun yapılırken dememiş mi aga bu oyun olmamış
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.09.2024 02:27
Böyle değil gerçekçi karanlık bir atmosferi olan 3.sahis kamera ile oynayacağımiz gerçekçi ninja kaplumbağalar oyunu zamanı geldi artık
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.09.2024 22:10
tek kelime ile rezalet
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.09.2024 21:39
Tasarımlar iğrenç görünüyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
TMNT: Mutants Unleashed Oynanış Fragmanı
İlginizi Çekebilir