THQ Nordic, Gamescom'da iki adet yeni oyun duyuracak

Furkan Güler 25.07.2017 - 16:52
Yeni oyunların neler olacağı şimdiden merak konusu oldu.
Company of Heroes ve Darksiders serisi ile ün kazanan THQ, hatırlayacağımız üzere geride bıraktığımız yıllarda finansal bir çöküş yaşamıştı. Yaşanan finansal çöküşün ardından parçalara ayrılan ve oyun lisanslarını satmak zorunda kalan firma, THQ Nordic adı altında yeniden kurulmuştu. Hali hazırda Darksiders'ın üçüncü halkasını geliştiren firma, Gamescom'da iki adet yeni oyun duyuracağını açıkladı.

Duyurunun duyurusunu yapan firma, ilk oyunlarının açık dünya üzerine kurulu bir aksiyon RYO, ikinci oyunlarının ise korku temasına sahip bir oyun olduğunu belirtiyor. Bu arada geliştirici ekip, ilk oyunlarının dövüş mekanikleri açısından kaliteli olacağının altını çiziyor. Diğer bir yandan THQ Nordic'in yayınladığı postere göre gösteri sırasında Elex, Battle Chasers: Nightwar, Spellforce 3, The Guild 3, Aquanox: Deep Descent ve Wreckfest isimli oyunlar tanıtılacak.

THQ Nordic, Gamescom'da iki adet yeni oyun duyuracak
Tüm bunların yanında THQ Nordic'in en çok beklenen yapımı Darksiders 3'ün neden listede olmadığını tüm oyuncular merak ediyor. Kısa oynanış görüntüleri ve ekran görüntüleri sonrasında geliştirildiği açıklanan Darksiders 3, alfa aşaması için pek olumlu eleştiriler toplayamamıştı. Umarız THQ Nordic, Darksiders 3'ü yayınladıkları videoda olduğu gibi piyasaya sürmez.
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 02:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
mezzin31
mezzin31 25.07.2017 20:36
Darksiders 3 bu sekilde cikarsa en az satan olarak tarihe gecer.Bence darsiders 2 nin devami gelmeliydi,cok cabuk bitirdiler yani...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.07.2017 17:48
Titan Questte bunların değilmiydi. Çok severek oynamıştım zamanında. Keşke yenisi yapılsa
Kalan Karakter: 300 Gönder
THQ Nordic, Gamescom'da iki adet yeni oyun duyuracak
İlginizi Çekebilir