THQ: GTA V, Saints Row'u hiç etkilemez!

Murat Halilbeyoğlu 3.11.2011 - 11:27
Çünkü ikisi farklı pozisyondalar
Dün itibari ile oyun dünyasına damgasını vuran yeni Rockstar oyunu GTA V elbette rakiplerini de ufaktan bir titretti. Nitekim yeni oyunun ilk videosu daha ilk günden milyonlarca kişi tarafından izlendi.

GTA V'in rekabet koşullarını tamamen değiştirecek bir ortam oluşturacağını düşünen kişiler diğer oyun patronlarına konuyu sordu ve ilk cevap, benzerliği ile dikkat çeken Saints Row'un dağıtımcısı THQ'dan geldi.

THQ patronu Brian Farrell tahmin edildiğinin aksine oldukça sakin, çünkü ona göre Grand Theft Auto ve Saints Row tamemen farklı pozisyondalar.

THQ: GTA V, Saints Row'u hiç etkilemez!
"Ben de herkes gibi ilk gün girip internetten videoyu izledim. Sizin de belirttiğiniz gibi oldukça yüksek kaliteli bir video olmuş ve bence bu oyun GTA serisinin yeni gözdesi olacak."

"GTA hala ciddi ve karakter etrafında geçen bir oyun. Dolayısı ile tamamen farklı bir tecrübe yaşatıyor. Saints Row ise, eğer bugünkü videomuzu izlerseniz (yazının sonunda), bir sürü çılgınlığın olduğu bir oyun. Dolayısı ile ikisi tamamen farklı noktalarda. Zaten forumlarımızı okursanız insanların sürekli olarak 'Hey GTA'yı da seviyorum bu oyunu da çünkü bu çok farklı bir oyun ve çok eğlenceli.' şeklinde yorumlar yaptığını görürsünüz."

Farrell ayrıca SR: The Third'ün ön siparişlerinin ikinci oyundan dört kat daha fazla olduğunu da belirtti.

18 Kasım'da raflarda olacak Saints Row: The Third her üç platform için de gelecek. GTA V'in ise en erken önümüzdeki yıl olması kesin olmakla birlikte henüz net bir çıkış tarihi yok.

Yorumlar 14
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 18:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
THQ: GTA V, Saints Row'u hiç etkilemez!
İlginizi Çekebilir