The Witcher: Sirens of the Deep Yayın Tarihi

Tunay Şahin 18.09.2024 - 12:15
The Witcher: Sirens of the Deep, 11 Şubat 2025'te Netflix'te yayınlanacak. Geralt of Rivia’nın macerası devam ediyor.

The Witcher: Sirens of the Deep, Netflix'in uzun süredir merakla beklenen anime filmi, sonunda yayın tarihini aldı. 11 Şubat 2025'te dünya genelinde izleyiciyle buluşacak olan bu film, Geralt of Rivia'yı yeniden ekranlara taşıyor. Üstelik, ikonik seslendirme sanatçısı Doug Cockle, uzun bir aradan sonra Geralt rolüyle geri dönüyor.

The Witcher: Sirens of the Deep Konusu

The Witcher: Sirens of the Deep, Netflix'in canlı aksiyon uyarlamasının ilk sezonunun beşinci ve altıncı bölümleri arasında geçen, kanonik bir hikayeyi ele alıyor. Geralt, bir sahil kasabasında 'deniz insanları' olarak bilinen yaratıklarla ilgili bir kontrat alıyor. Bu hikaye, Andrzej Sapkowski'nin kısa öykülerinden biri olan "A Little Sacrifice"tan uyarlanmış ve Geralt’ın yeni bir maceraya atılmasını konu alıyor. Filmde ayrıca, Yennefer (Anya Chalotra) ve Jaskier (Joey Batey) gibi sevilen karakterler de yer alacak.

Doug Cockle, neredeyse on yıl aradan sonra Geralt of Rivia karakterine hayat vermekten son derece memnun. Daha önce Geralt'ı sonsuza kadar canlandırmak istediğini söyleyen Cockle, bu filmde yine hayranların karşısına çıkıyor. Film, bir buçuk saatlik süresiyle şimdiye kadar ekranlara taşınan en uzun The Witcher uyarlaması olacak.

Sizce The Witcher: Sirens of the Deep bu evrene yeni bir soluk getirecek mi? Yorumlarınızı bizimle paylaşın ve bu destansı hikayeye dair düşüncelerinizi belirtin.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.09.2024 16:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Witcher: Sirens of the Deep Yayın Tarihi
İlginizi Çekebilir