1/2

The Tribez (Mobil İnceleme)

Ceyda Doğan 3.01.2014 - 16:17
İlkel yaşamın lideri siz olun
Mobil oyunlarla arası iyi olan sayısız oyunsever var. Özellikle işin içerisinde sırların ve bilinmeyen dünyaların keşfi varsa, daha fazla oyuncunun dikkatini çekebilen firmalar da mevcut. Bunlardan biri de Game Insight. 2010 yılında kurulan firma, The Tribez isimli aksiyon ve arcade oyununu yakın zamanda duyurdu.

The Tribez (Mobil İnceleme)
Oyunumuz iOS ve Android cihazlara uyumlu.
The Tribez dünyasının yöneticisi biziz ve halkımız bize "şef" diye hitap ediyor. Günümüzden geçmişse dönen şef, bulunduğu zamanın halkını geliştirmeye ve yerlilerin kendilerine bakabilmesi için onlara yardım ediyor. Kendi taş devri ülkemizi inşa ettiğimiz bu ilkel dünyada, beslenmek ve hayatta kalmaktan daha fazlasını yapmamız gerekiyor. Odun kesmek, kulübeler yapmak ve daha da önemlisi modern dünyaya en yakın binaları geliştirmek, önemli bir adım.

The Tribez sadece inşa etme üzerine kurulu değil, beraber çalıştığımız yerlilerimizin kişisel ihtiyaçları ve eğlenmek için de bazı istekleri oluyor. Bu durumda kafalarının üzerinde çıkan minik baloncuk bizim rehberimiz oluyor. Bir barda içki içmek isteyebilirler veya acıkabilirler, bu durumda her şeye hazılıklı olmak, bizim görevimiz. 

The Tribez (Mobil İnceleme)
Çamurdan yapılan kulübeler zamanla, odun kırarak ve etrafımızdaki yabani otları temizleyerek daha güzel görünümlere ulaşıyorlar. Her binanın seviyesini arttırabiliyoruz ve buna bağlı olarak yerlilerimizin sayısı da artıyor, hatta diğer köydeki insanlar da bize yardım etmeye başlıyorlar. Kimi zaman onların yardıma ihtiyacı olabiliyor ve yolları üzerindeki taşları temizlemek dışında, saldırılara karşı da hazırlıklı olmamız gerekebiliyor.