The Sinking City, Alien: Isolation Nintendo Switch için duyuruldu

Ahmet Özçilingir 12.06.2019 - 10:40
Resident Evil 5 ve 6'da Switch kütüphanesine ekleniyor

The Sinking City, Alien: Isolation, Resident Evil 5 ve Resident Evil 6, Nintendo Switch için duyuruldu. Nintendo'nun E3 2019 konferansında Zelda Breath of The Wild'ın devam oyunu duyuruldu. Bunun yanı sıra, Nintendo Switch için pek çok yeni oyun duyurusu yapıldı.

The Sinking City, Alien: Isolation Nintendo Switch için duyuruldu

Bu yılın en çok satan oyun konsolu olan Nintendo Switch için yeni oyunlar duyurulmaya devam ediyor. Alien: Isolation, Resident Evil 5 ve Resident Evil 6'nın yanı sıra 27 Haziran 2019 tarihinde çıkacak olan The Sinking City de Nintendo Switch'e geliyor. The Sinking City, PC, PlayStation 4 için duyurulmuştu. Steam'de ön siparişe açılan oyun, daha sonra Epic Games Store özel oyunu olmuştu. The Sinking City, 2020'de Steam'de yayınlanacak.

Sinking City, H.P'nin çalışmalarından esinlenerek hazırlanmış macera ve soruşturma oyunu. Korku uzmanı Lovecraft. İşkence gören bir gerçek avcısının, kişisel hedeflerinin ve inançlarının ötesine geçen bir maceraya dalan 1920'lerin araştırmacısının yerine geç. Sulara gömülmüş şehirde hapsolmuş bir halde, kentsel açık dünyayı keşfediyor, gizli topluluğuna sızıyorsun ve neleri kurtarabileceğini ve en önemlisi kendini nasıl kurtaracağını denemek üzere sağduyunu da işin içine katarak durumu araştırıyorsun.


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 22:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Sinking City, Alien: Isolation Nintendo Switch için duyuruldu
İlginizi Çekebilir