1/2

The Sims 3: Generations Röportajı

Merlinin Kazanı 6.04.2011 - 14:52
Yapımcılar, yeni nesil Sims deneyimini anlatıyor
Oyun dünyasını en önemli isimlerinden biri olan The Sims'in yeni sürümü ile kullanıcılara yepyeni özellikler sunulacak. Türkiye'de ilk kez Merlin'in Kazanı olarak gerçekleştirdiğimiz, The Sims 3: Generations röportajını sizlerle paylaşıyoruz.

Yeni oynanışı hakkında merak edilenler ve yapımcıların bu sorulara yanıtları:

MK: The Sims 3 Generations'da çocukluktan yaşlılığa uzanan uzun bir yaşam sürecini oynayacağız. Peki bu süreç içerisinde oyun içerisinde ne tarz aktiviteler olacak?


The Sims 3 Generations'da tonlarca yeni aktivite var! Çocukken hayali arkadaşınızla oynayacak, ergenliğinizde mahallenizde eşek şakası yapacak, genç bir yetişkin olduğunuzda bekarlığa veda partisi verecek veya yetişkinken orta yaş krizleri yaşayacaksınız. Yani Sim'lerinizin hayatları boyunca yapacakları pek çok şey var.

MK: Görseller, sesler ve atmosfer ile ilgili bir gelişme var mı? Sims 3 ile bu oyun arasında ne gibi farklar olacak?

The Sims 3 Generations'da çocuk olmak sadece hayal gücü ve inanmakla ilgili, biz de bir çocuğun hayalinin hayata geçmesini ekrana yansıtmak için bir sürü inanılmaz özel efekt uyguladık.

The Sims 3: Generations Röportajı
MK: Sims 3 ile doğrudan bir bağlantısı olacak mı, mesela eski oyundaki karakterlerimizi bu ek pakete aktarabilecek miyiz?

Elbette! Tıpkı diğer Sims 3 ek paketlerinde olduğu gibi The Sims 3 Generations'da da önceki oluşturulmuş kayıtlı oyunlarınızı veya The Sims 3 Store içeriklerini kullanarak oyunun tüm özelliklerinden ve içeriğinden yararlanabileceksiniz.

MK: The Sims 3 Generations'ın esas odak noktası nedir? Tek bir karakter mi yoksa tüm aile mi?

The Sims 3 Generations tam olarak hayatı en dolu şekilde yaşamak ile ilgili. Yeni oyunda yaşa özel tonlarca yeni içerik ve özellik koyduk. Bu özellikler sayesinde daha ilginç Sim'ler yaratmakla kalmayacak, Sim'leriniz ve onların aileleri ile ilgili beşikten mezara süre gelen daha büyük, zengin ve derin hikayeler anlatabileceksiniz.

MK: Peki görevler olacak mı yoksa klasik Sims oyunu gibi mi oynayacağız?

The Sims 3 Generations'da bir bebeğin günlük bakım zorluklarıyla başa çıkabileceğine inandığınız Sim'leriniz için yeni çıkarttığımız Day Care (kreş) adşı bir mesleğimiz var. Sizce Sim'iniz bir seferde kaç bebeğe birden bakabilir?