The Mandalorian 2.sezon şaka fragmanı tepkilere neden oldu

Ersin Kılıç 20.04.2020 - 17:52
IGN tarafından yayınlanan ve sonlara doğru parodi olduğu ortaya çıkan The Mandalorian 2.sezon fragmanı tepkileri de beraberinde getirdi.

The Mandalorian 2.sezon ile ilgili geçtiğimiz dakikalarda oldukça enteresan bir olay yaşandı ve IGN tarafından bir fragman yayınlandı. Bildiğiniz gibi oyun sektörü dışında film, dizi ve geek kültürüyle de alakalı içeriklere yer veren IGN, zaman zaman özel fragmanlar ve içeriklerle de karşımıza çıkabiliyor. Sitede yayınlanan ve The Mandalorian 2.sezon fragmanı olduğu belirtilen video ise tepkileri de beraberinde getirdi.

The Mandalorian 2.sezon şaka fragmanı tepkilere neden oldu

Din Djarin'in "Sende istediğim birşey var" sözleri ile başlayan bu fragmanın başlığına baktığımızda "The Mandalorian Season 2 | Official Trailer | Disney+ | Streaming Soon" ifadesini görüyoruz. Yani fragmanın ne başlığında, ne de açıklamasında şaka olduğuna dair bir ibareye yer verilmemiş. Son derece normal ilerleyen ve bazı özel sahneler eklenen bu fragmanın son sahnelerinde ise fragmanın aslında bir şakadan ibaret olduğu ortaya çıkıyor.

Açıkçası ilk gördüğümde heyecanlı bir şekilde fragmana tıkladım ve yazacağım haberi düşünmeye başladım. Fakat tamamını izlediğimde büyük bir hayal kırıklığına uğradığımı söylemeliyim. Nitekim fragmanı izleyen birçok kullanıcı da bu hisleri paylaşmış. Yorumlara baktığımızda kullanıcıların fragmana olan tepkisini de görebiliyoruz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 16:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.04.2020 16:20
Boş boş işler yapmış ıgn, I have spoken.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.04.2020 02:27
Açıkçası çok kızmıştım sahte olduğu zaten belliydi, yalnız böyle kaliteli bir seriyle böylesine bir dalga geçilmemeliydi. Mandalorian'ın bir klaslığı var ve buna leke süremezler. This is the way!
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Mandalorian 2.sezon şaka fragmanı tepkilere neden oldu
İlginizi Çekebilir