The Mandalorian 2.sezon ne zaman yayınlanacak?

Ersin Kılıç 5.02.2020 - 11:29
Disney yaptığı açıklama ile The Mandalorian 2.sezon tarihini serinin hayranları ile paylaştı

The Mandalorian 2.sezon ile ilgili artık elimizde somut bir tarih var. Disney yaptığı açıklama ile merakla beklenen 2.sezonun bu yıl içerisinde yayınlanacağını, tam dönem vermek gerekirsek Ekim ayında yayında olacağını duyurdu.

The Mandalorian 2.sezon Ekim ayında yayınlanacak

Bildiğiniz gibi Star Wars yan hikayesi olarak karşımıza çıkan ve Disney+ servisinde yayınlanan The Mandalorian dizisi oldukça beğenilmişti. Baby Yoda'nın internet alemini ele geçirdiği dizinin doğal olarak yeni sezonu da büyük bir merakla bekleniyor. The Mandalorian 2.sezon tarih duyurusunu ise bizzat Walt Disney patronu olan Robert ıger yapmış ve Baby Yoda'nın bir fırtına gibi dünyayı sarmaladığını da sözlerine eklemiş. Anlaşılan Disney diziye olan ilgiden oldukça memnun.

Robert Iger ayrıca Star Wars evrenini daha da genişletmek istediklerini de sözlerine eklemiş ve The Mandalorion 2.sezon sonrasında bu dizinin de yan hikayelerinin gelebileceğini ima etmiş.  Son gelen haberlere göre Disney+ servisi dünya genelinde 28.6 milyon aboneye ulaşmış durumda. Bu kadar kısa bir sürede bu kadar yüksek rakamlara ulaşılmasının en büyük sebeplerinden birisi olarak The Mandalorion dizisi gösteriliyor. Bu nedenle firmanın dizinin evrenini genişletmek istemesi de oldukça normal gözüküyor diyebiliiz. Burada önemli olan nokta gelecek olan yeni dizilerin de en az The Mandalorion kadar kaliteli olması. 

Diğer taraftan Baby Yoda'nın akibeti ve 2.sezonda neler yapacağı da tabi ki merak ediliyor. Geçtiğimiz günlerde Baby Yoda figürü ortaya çıkmış ve birebir aynı boyutta olan bu figürün 350 dolara satışa sunulacağı açıklanmıştı. 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 10:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Mandalorian 2.sezon ne zaman yayınlanacak?
İlginizi Çekebilir