The Banner Saga PS Vita'ya gelebilir

İsmet Ergül 23.12.2015 - 21:48
Sony çalışmalara başladı
2014 yılında Steam üzerinden satışa sunulan The Banner Saga, gerek hikayesi, gerek görselleri ile oyuncuların dikkatini çeken bağımsız yapımcı oyunlardan biri olmuştu. Viking temalı sıra tabanlı rol yapma oyunu olan The Banner Saga oynanış olarak Final Fantasy Tactics ve Shining Force'a benziyordu. Stoic'in geliştirdiği The Banner Saga'nın 1 yılda ettiği başarı Sony'nin dikkatini çekmiş olmalı ki üçüncü parti geliştirme ekibi The Banner Saga için kolları sıvamış gibi görünüyor.

Üçüncü parti geliştirme ekibinin başında olan Gio Corsi'nin yaptığı açıklamaya göre The Banner Saga'nın 12 Ocak'ta PlayStation 4 ve Xbox One'a çıkması bekleniyor. Stoic'in kurucusu olan John Watson ise The Banner Saga'nın portu için yeterli bütçelerinin olmadığını belirtiyor. PS Vita'da kendi oyununu görmek istediğinden bahseden Watson, limitli bütçesinden ve kısıtlı imkanından bahsediyor, ancak Stoic'in bu duruma Sony yardım eli uzatacak gibi görünüyor.

Henüz The Banner Saga'nın PS Vita'ya gelip gelmeyeği belli olmasa da Sony Stoic ile birlikte çalışıp oyunun yapımcısı olacak gibi görünüyor. The Banner Saga 2 üzerinde çalışan Stoic serinin ikinci oyununu geliştirdikten sonra PS Vita portu üzerinde çalışacak gibi görünüyor.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 14:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Banner Saga PS Vita'ya gelebilir
İlginizi Çekebilir