The Alto Collection PS4, Xbox One, Switch ve PC için duyuruldu

Özgür Deveci 5.08.2020 - 13:10
Team Alto tarafından geliştirilen ve Snowman tarafından yayınlanacak olan platform oyunu The Alto Collection PS4, Xbox One, Switch ve PC için duyuruldu.

Geliştirici Team Alto ve yayıncı Snowman, daha önce mobil platformlara çıkan sonsuz koşu türündeki Alto's Adventure ve Alto's Odyssey oyunlarını tek bir pakette birleştirerek PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve Epic Games Store aracılığıyla PC için yayınlanacağını duyurdu.

13 Ağustos 2020 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkışını gerçekleştirecek oyunun Switch sürümü daha sonraki bir tarihte yayınlanacak. 9.99$, 8.99€ ve 7.99£ fiyat etiketleriyle satışa sunulacak oyunu Epic Games Store kullanıcıları 13-20 Ağustos tarihleri arasında ücretsiz bir şekilde kütüphanelerine ekleyebilecek. 20 Ağustos tarihinden itibaren oyun yine aynı fiyattan satışa sunulacak.

The Alto Collection PS4, Xbox One, Switch ve PC için duyuruldu

The Alto Collection PS4, Xbox One, Switch ve PC için duyuruldu

Team Alto tarafından geliştirilen ve Snowman tarafından yayınlanacak olan platform oyunu The Alto Collection PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC için duyuruldu. Geliştirici ekibin baş tasarımcısı Harry Nesbitt koleksiyon paketi ile ilgili “Alto'nun bugüne geldiğini görmek gerçekten çok heyecan verici. Macera mobil platformlarda başlamış olsa da, her iki oyunun da minimalist ve sürükleyici duyarlılıklarının hem PC'ye hem de konsollara harika bir şekilde dönüştüğüne inandık. Oyunlarımızı daha geniş bir kitleye ulaştırdığımız için çok mutluyuz.” ifadelerinde bulundu.

Alto's Adventure

Yumuşak beyaz karların üzerinde, macera vaat eden küçük bir dağ köyü vardır. Alto ve arkadaşlarının sonsuz snowboard yolculuğuna katılın. Komşu köylerden, yüzyıllık ormanlardan ve uzun zaman öne terkedilmiş harabelerden geçerek yaşadıkları doğada Alp tepelerinde yolculuğa başlayın. Yolculuğunuz sırasında köyden kaçan lamaları kurtaracak, çatılarda snowboard yapacak, korkutucu uçurumların üzerinden atlayacak ve dağda yaşayan yaşlılardan kaçacaksınız – üstelik bütün bunları, dağda sürekli değişen hava koşullarına ve geçen zamana karşı cesaretinizi göstererek yapacaksınız.

Alto's Odyssey

Ufuk çizgisinin hemen ötesinde geniş ve keşfedilmemiş bir çöl uzanır. Sırlarını keşfetmek için sonu olmayan bir kumkayağı yolculuğunda Alto ve arkadaşlarına katılın. Rüzgarlı kumulların üzerinden uçun, nefes kesici kanyonların üzerinden geçin ve evinizden çok uzaktaki olağanüstü yerlerde saklı şehirler keşfedin. Yol boyunca binlerce sırrı açığa çıkarırken sarmaşıkların içinde geçecek, sıcak hava balonlarının üstünden zıplayacak, taş duvarları geçecek ve yaramaz lemurlar yakalayacaksınız.

Son olarak oyunun yayınlanan duyuru fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 10:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Alto Collection PS4, Xbox One, Switch ve PC için duyuruldu
İlginizi Çekebilir