TFT: Galaksiler dereceli ödülleri güncellemesi yayınlandı

Özgür Deveci 27.06.2020 - 21:32
Riot Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan auto battler tarzı strateji oyunu TFT: Galaksiler'in dereceli ödülleri güncellemesi yayınlandı.

Riot Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan auto battler tarzı strateji oyunu TFT: Galaksiler'in dereceli ödülleri güncellemesi yayınlandı. Galaksiler derecelisinin en az bir bölümünde Altın veya üstüne yerleşen oyunculara yeni ödüller verilecek.

TFT: Galaksiler'in dereceli ödülleri set bittikten birkaç yama sonra dağıtılacak. Şanlı minik efsaneyi kazanmak için dereceli sıralarda Altın veya üstü bir lige yerleşmeniz gerekiyor.

TFT: Galaksiler dereceli ödülleri güncellemesi yayınlandı

TFT: Galaksiler dereceli ödülleri güncellemesi yayınlandı

Riot Games, TFT: Galaksiler'in dereceli sisteminde oyuncuların Şanlı minik efsanelerle ödüllendirmesinde bir sorun olduğunu fark etti. Şu anda her iki Galaksiler bölümünde de Altın veya üstü bir aşamaya ulaşırsanız, setin sonunda Galaksiler Şanlı minik efsanesini kazanıyorsunuz. Bu da ilk bölümde Altın aşamasına ulaşamadıysanız, ikinci bölümde dereceli oynamak için motivasyonunuzu kaybedebileceğiniz anlamına geliyor. Bundan sonraki dereceniz ne olursa olsun, mevcut ödül sisteminde Şanlı minik efsaneyi kazanamıyorsunuz.

Geliştirici ekip yeni ödüller hakkında “Set boyunca tutarlı bir performans gösteren oyuncuları ödüllendirmek istesek de her dereceli bölümün sonunda kazanabileceğiniz havalı bir ödül olmalı. Kimseyi rekabetçi oyun modlarından soğutmak istemiyoruz. Dolayısıyla Galaksiler için aynı Şanlı minik efsanenin iki farklı çeşidini getirmeye karar verdik. Bunlardan birini tek bir bölümde Altın veya üstüne ulaştığınızda, diğerini de her iki bölümde de Altın veya üstüne ulaştığınızda kazanacaksınız. Galaksiler seti bittikten kısa bir süre sonra dağıtılacaklar (bir-iki yama içinde). Özetle Galaksiler'in ilk yarısında Altın'a ulaşamadıysanız, merak etmeyin. Hâlâ bir Şanlı minik efsane kazanma şansınız var! Hadi ne duruyorsunuz, dereceli oynayın ve tırmanışınıza başlayın!” ifadelerini kullandı.

Dereceliyi sıfırlamak

Her sezonun sonunda tırmanışına sıfırdan başlarsın. Yani neredeyse! TFT: Galaksiler II. Bölüm çıkmadan önce derecen hafif bir şekilde sıfırlanacak. Bu, çoğumuz için sezonu tamamladığımız derecenin bir aşama altında başlayacağımız anlamına geliyor (yani Altın III'te bitirdiysen, yeni sezona Gümüş III'te başlayacaksın). Ancak Ustalık Aşaması ve üstündeki oyuncular Elmas IV'e yerleşecek. Tıpkı sezon başlangıcındaki gibi, ilk birkaç oyunun yerleştirme oyunu olacak. Yani tırmanışına ne kadar iyi başlarsan, o kadar fazla LP kazanacaksın.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 04:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
TFT: Galaksiler dereceli ödülleri güncellemesi yayınlandı
İlginizi Çekebilir