Test Drive Unlimited Solar Crown duyuruldu

Ersin Kılıç 8.07.2020 - 14:13
Test Drive Unlimited Solar Crown duyuruldu. Oyunun KT Racing ekibi tarafından geliştirildiği ve ekibin başında Alain Jarniou'nun olduğu da açıklandı.

Uzun bir aradan sonra serinin yeni oyunu Test Drive Unlimited Solar Crown duyuruldu. Oyunun resmi sosyal medya hesaplarında geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapılmış ve yeni oyunun duyurusu işaret edilmişti. Belirtildiği gibi bu duyuru Nacon Connect etkinliğinde yapıldı.

Test Drive Unlimited Solar Crown duyuruldu

KT Racing ekibi tarafından geliştirilen oyun ile alakalı kısa bir video dışında çok fazla detay verilmedi. Yine de yapılan açıklamalara baktığımızda Test Drive Unlimited Solar Crown için serinin DNA'sına uygun bir oyun olacağı belirtilmiş. 1:1 ölçekte oluşturulan bir adada geçeceği söylenen oyunda lüks araçlar ve seriden aşina olduğumuz bir ilerleyiş sistemi bulunacak. Karakterimiz ile yarış dünyasında başarı basamaklarını tırmanmaya çalışırken aynı zamanda sahip olduğumuz araçları özelleştirme gibi seçeneklere de kavuşabileceğiz.

Özgür bir oynanış sunulacağı açıklanan Test Drive Unlimited Solar Crown geliştirici ekibinin başında seriden tanıdık bir isim bulunuyor. Daha önce Test Drive Unlimited 2 oyununda karşımıza çıkan Alain Jarniou'nun yeni oyunda da yönetmenlik yaptığı açıklandı. Henüz çıkış tarihi ve PC dışında hangi platformlara geleceği belli olmayan Test Drive Unlimited Solar Crown'ın duyuru videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 20:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.07.2020 18:44
Umarım sürüş hissi ve araç fizikleri önceki oyunlar gibi olmaz.
MK Okuru
MK Okuru 10.07.2020 13:03
Kesinlikle bazı araçların sürüşleri saç baş yoldururdu haklısın günümüzde bunu çözmeleri gerekir
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.07.2020 18:26
Önceki haberde ps5 e gelicek demiştimiz, şimdi ise pc dışında hangi platforma geliceği belli değil diyonuz. :))

-------------------------

Selamlar,

Lütfen okuduğumuzu anlamaya çalışalım. Önceki haberde gelecek demedik, gelme ihtimali var dedik. Hala da var gelme ihtimali ama resmi olarak duyurulmadı sonuçta.

Önceki haber; "PC ile birlikte Playstation 5 ve Xbox Series X'e gelme ihtimali yüksek bulunuyor."
Kalan Karakter: 300 Gönder
Spider_hip
Spider_hip 8.07.2020 17:03
Testdrive her türlü sarıyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Test Drive Unlimited Solar Crown duyuruldu
İlginizi Çekebilir