Terminator: Survivors 2025'e Ertelendi

Tunay Şahin 13.08.2024 - 20:31
Terminator: Survivors, NACON tarafından 2025 yılına ertelendi. Oyun, Unreal Engine 5 ile geliştiriliyor ve tek oyunculu modda oynanabilecek.

NACON, merakla beklenen Terminator: Survivors oyununun çıkışını 2025 yılına erteledi. Başlangıçta 24 Ekim'de Steam Erken Erişim'de yayınlanması planlanan oyun, daha fazla geliştirme süresi gerektirdiği için ileri bir tarihe alındı.

NACON, Terminator: Survivors'da Kalite İçin Daha Fazla Zaman İstiyor

NACON, Terminator: Survivors'ın kıyamet sonrası dünyasının beklentileri tam olarak karşılaması için ek süreye ihtiyaç duyduklarını belirtti. NACON Studio Milan CEO'su ve Kreatif Direktörü Marco Ponte, "Oyunun çıkışının ertelenmesi zor bir karardı, ancak bu ek sürenin Terminator'ün kıyamet sonrası dünyasına ilişkin vizyonumuzun beklenen kalite düzeyini karşıladığından emin olmamızı sağlayacağına inanıyoruz," dedi.

NACON, Terminator: Survivors'da Kalite İçin Daha Fazla Zaman İstiyor

Terminator: Survivors, Unreal Engine 5 ile geliştiriliyor ancak Nanite ve Lumen teknolojilerinden tam olarak faydalanıp faydalanmayacağına dair bir açıklama yapılmadı. Oyun, orijinal bir hikaye çerçevesinde tek oyunculu modda oynanabilecek ve oyuncular, üç arkadaşlarıyla birlikte co-op oynama seçeneğine sahip olacaklar. PvE odaklı olacak oyun için şu an PvP modu planlanmıyor.

Oyuncular, mevcut bir üs ile hikayeye başlayacak ve bu üssü genişletme fırsatına sahip olacaklar. Ancak, oyun, üs inşa etme mekaniğine yoğunlaşmayacak. Ayrıca, oyunda keşif ve iş birliğini eğlenceli hale getirecek sürülebilir araçlar da bulunacak.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 11.09.2024 02:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.08.2024 03:21
Bu erteleme umarım oyunun TPS kamera seçeneği olma konuusu ile de ilgilidir. Bıktık herşeyin FPS kocaman bir kol ile oynanmasından. Indiana Jones olsun terminatör olsun RoboCop rogue City olsun karakteri görmeden o oyundan nasıl keyif alalım. Call of duty gider oynarım FPS istesem lütfen TPS ??
Kalan Karakter: 300 Gönder
Terminator: Survivors 2025'e Ertelendi
İlginizi Çekebilir