Tenet, süresiz olarak ertelendi

Özgür Deveci 21.07.2020 - 12:30
Christopher Nolan’ın senaryosunu yazıp yönetmeliğini yaptığı Tenet filmi, bu sefer süresiz olarak ertelendi. Detaylar haberimizde!

Dünyayı etkisi altına alan COVID-19 küresel salgını nedeniyle bu yıl birçok yapım erteleme kararı aldı. Christopher Nolan imzasını taşıyan Tenet filminin ilk başta 17 Temmuz tarihinde vizyona gireceği açıklanmıştı. Daha sonra stüdyo sinemaların yeni güvenlik protokolleri altında sorunsuz bir şekilde açılması ve çalışması için filmi önce 31 Temmuz'a, sonra da 12 Ağustos'a ertelemişti.

Ancak özellikle Kuzey Amerika’da koronavirüs vaka sayılarının artmasıyla birlikte Warner Bros, filmi bir kez daha ertelemek zorunda kaldı. Stüdyo tarafından bugün yapılan bir açıklamayla birlikte filmin vizyon tarihi süresiz olarak ertelendi. Ancak yeni vizyon tarihinin yakın bir zamanda duyurulacağı belirtildi.

Tenet, süresiz olarak ertelendi

Tenet, süresiz olarak ertelendi

Christopher Nolan’ın senaryosunu yazıp yönetmeliğini yaptığı, başrollerini John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Dimple Kapadia, Aaron Taylor-Johnson, Clémence Poésy, Michael Caine ve Kenneth Branagh’ın paylaştığı bilimkurgu aksiyon filmi Tenet süresiz olarak ertelendi.

Warner Bros'un genel başkanı Toby Emmerich “Christopher Nolan'ın tamamen orijinal ve akıllara durgunluk veren filmi Tenet için yeni bir çıkış tarihi paylaşacağız. Bu süreçte hedeflerimiz, filmlerimiz için en yüksek başarı oranlarını sağlamak ve aynı zamanda sinema salonları güvenli bir şekilde yeniden açıldıklarında ortaklarımızı yeni içeriklerimizle desteklemek olacaktır. O nedenle Tenet için geleneksel bir planlama yapamıyoruz ve yaklaşan pazarlama, dağıtım planlarımız bunu yansıtacaktır.” ifadelerinde bulundu.

Ayrıntıların çoğu bilinmemekle birlikte Tenet, zamanı tersine çevirebilen gizli bir organizasyonu konu alan, 3. Dünya Savaşı’ndan daha büyük bir kargaşayı ve kaosu önlemeye çalışan bir ajan ve yavaş yavaş yeniden şekillendirdiği zaman kavramı, zaman yolculuğundan farklı olarak zamanı evirme olarak tanımlanan bir yetenekle yine zamana karşı verilen bir mücadelenin anlatıldığı bir bilim kurgu casus filmi olarak nitelendiriliyor. Film o kadar gizli tutuluyor ki, David  Washington'ın oynadığı karakterin henüz bir adı bile yok, sadece Kahraman olarak adlandırılıyor.

Filmin yayınlanan yeni fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz. Son olarak kimler bu filmi merakla bekliyor? Yayınlanan fragmanda gözünüze çarpan detaylar varsa, yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 12:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.07.2020 10:56
Nolanın filmlerini bir türlü sevemedim.Balon filmler..Dunkrkü gördük, Er ryanın E'si olamaz..Senaryoyu karışık yapmak iyi film yapmak değildir.Film seyrediyoruz bulmaca çözmüyoruz
memoefe
memoefe 22.07.2020 19:42
Dunkirk Nolan filmlerini tanıtmak için kötü bir film bana göre. Onun adına çok deneysel bir film çünkü. Memento, Inception, Dark Knight ve Interstellar gibi filmler çok daha "Nolan" diyen filmler.
MK Okuru
MK Okuru 22.07.2020 18:31
Arka sokaklar size daha uygun gibi bilgi sahibi olmadığınız alanlarda yorum yapmak kalitenizi belli ediyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.07.2020 12:56
üzerinde çok emek sarfedilmiş filmlere yapımcılarına set çalışanlarına yönetmen ve oyuncularına saygım sevgim sonsuz. bazı türk komedi filmleri 5 saatte ayak üstü çekilmiş oluyor (örn: maskeli 5ler kıbrıs) sanata emeğe alın terine saygısızlık resmen
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.07.2020 18:00
umrumda değil büyütmyein bkadar
Kalan Karakter: 300 Gönder
kurtozer
kurtozer 21.07.2020 13:08
En çok merak ettiğim filmdi.. Umarım kısa sürede çıkar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tenet, süresiz olarak ertelendi
İlginizi Çekebilir