Teknoloji devi Apple, yeni kırmızı iPhone modellerini duyurdu

Hürkan Çalışkan 12.04.2018 - 09:57
Teknoloji ve mobil dünyasının devlerinden Apple, 2 farklı telefon modelinin ‘RED’ versiyonunu duyurdu.

Apple, tıpkı diğer modellerinde yaptığı yeni telefonlarının RED versiyonları da sessiz sedasız Apple Store’da yayınladı. Bilmeyenler için RED markası U2’dan Bono’nun HIV ve AIDS  ile mücadele etmek için kurduğu bir yardım kampanyasından geldiğini belirtelim. Nike, Coca Cola, Starbucks gibi global  markaların desteklediği kampanyayı Apple da destekliyor. IPhone 8 ve IPhone 8 Plus’ın kırmızı renkli versiyonlarını Apple Store’da ön siparişe açan Apple, cihazlardan toplanan gelirleri RED kurumuna bağışlayacak.

Apple'ın yeni iPhone modelleri geliyor

RED kurumu şu ana kadar özellikle Afrika’da bulunan Gana, Lesotho, Ruanda, Swaziland, Tanzanya, Kenya, Güney Afrika ve Zambiya ülkelerinde HIV virüsünden etkilenen insanlara yardım ediyor. Apple pazarlama müdürü Grev Joswiak ise RED kampanyasını desteklemekten gurur duyduklarını ve bunun kendileri kadar müşteriler için de özel bir durum olduğunu belirtiyor.

Yukarıda belirtiğimiz RED kampanyasına özel ürünler 10 Nisan Salı itibari ile ön siparişe açıldı. Fiyat olarak ise IPhone 8 699 Euro, IPhone 8 Plus ise 799 Euro olarak belirlenmiş. Cihaz, 13 Nisan Cuma itibari ile normal satışa geçecek.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 23:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
Teknoloji devi Apple, yeni kırmızı iPhone modellerini duyurdu
İlginizi Çekebilir