Tekken 8 Dragunov Oynanış Fragmanı

Tunay Şahin 6.12.2023 - 23:24
Dragunov'un Tekken 8 fragmanı yayınlandı. Dragunov Tekken 8 için daha önce açıklanmış olsa da, bu fragman onun oynanışına ilk kapsamlı bakışımızı sağlıyor.

"Beyaz Ölüm Meleği - White Reaper" olarak bilinen Dragunov ilk kez Tekken 5: Dark Resurrection'da Lili ile birlikte sahneye çıkmıştı. O zamandan beri Dragunov, her ana hat Tekken girişi için oynanabilir bir dövüşçü olarak geri döndü.

Tekken 8 Dragunov Oynanış Fragmanı Yayınlandı

White Reaper'in kendisi Sergei Dragunov'un Tekken 8'de geri döneceğini zaten biliyorduk - ve şimdi sambo ustasını iş başında görmenin zamanı geldi. Deneyimli oyuncular onun bazı hareketlerini hemen tanıyacaklardır, ancak aynı zamanda güçlü tekmeler ve rakibini havada döndüren omuz darbeleri de dahil olmak üzere bazı yeni teknikler de sunuyor.

Dragunov'un özellikle Raven ve Master Raven'dan hoşlanmadığı düşünüldüğünde, Victor Chevalier ile bir tür geçmişi olması şaşırtıcı olmamalıdır. Diğer pek çok rekabette olduğu gibi, bu ikili karşı karşıya geldiklerinde özel bir introya sahipler gibi görünüyor.

Videoda Victor Dragunov'a "Uzun zamandır görüşemedik, Ölümün Beyaz Meleği," diyor. Dragunov konuşmaktan hoşlanmadığı için cevap olarak hiçbir şey söylemiyor gibi görünür.

Takma adına sadık kalarak, Dragunov'un saldırıları özellikle ölümcül görünüyor, çünkü saldırılarının çoğu genellikle kemik kırılma seslerine neden oluyor. Dragunov rakiplerinin hafife alamayacağı bir Spetsnaz askeridir.

Dragunov'u gördüğümüze göre, kendi oynanış fragmanı olmayan sadece yedi karakter kaldı: Alisa, Devil Jin, Kuma, Lee, Panda, Shaheen ve Yoshimitsu.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 18.05.2024 08:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.12.2023 02:57
bu adam beni gerçekten irrite ediyor. Çok düz hareketleri. JDCR bile Heihachi'yi bırakıp buna geçti. Sonra ne oldu? Pandayla, Shaheen ile turnuva birincileri çıkmaya başladı. Şimdi Tekken 8'de heihachi olmadığına göre pek bir keyifsiz olacak gibi oyun.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.12.2023 01:32
Çok ilginç bir bilgi vereyim; rusya ukrayna savaşından ötürü tekken 8 de dragunov rus bir komutan değil artık biyografisinde.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tekken 8 Dragunov Oynanış Fragmanı
İlginizi Çekebilir