Teamfight Tactics, Mart ayında mobil platforma çıkacak

Furkan Güler 14.01.2020 - 10:53
Mobil platformu sevenler için güzel haber.

Moba oyunlarının içeriklerini satranç benzeri rekabetçi bir arenaya taşıyan geliştiricilerin arasına Riot Games de girmişti. League of Legends'ın sevilen temasını bozmayan geliştiriciler, Teamfight Tactics ile büyük bir oyuncu kesimine hitap ediyor. Geçtiğimiz dönemlerde oyunu mobil platforma çıkartacağını duyuran Riot Games, Mart ayında Teamfight Tactics'in mobil platform için yayınlanacağını açıkladı.

Teamfight Tactics, Mart ayında mobil platforma çıkacak

iOS ve Android platformlarına çıkacak olan yapım için ilgili sayfalara giderek ön kayıt yaptırabilirsiniz.

Teamfight Tactics'i bilmeyenler için açıklaması şu şekilde,

League of Legends'ın yapımcılarının oluşturduğu otomatik savaşa dayalı PVP strateji oyunu Taktik Savaşları'nda en sevdiğin şampiyonlardan oluşan takımını kur.

Ayakta kalmak için mücadele ettiğin tur tabanlı Taktik Savaşları'nda çeşitli League of Legends şampiyonlarını takımına kat, savaşa sür ve geliştir.

İblislerle korku saç, dövüşçülerle rakiplerini patakla veya şekil değiştiricilerle savaşın gidişatına müdahale et. Kullanacağın strateji sana kalmış.

SAVAŞ

League of Legends şampiyonları arasından senin için savaşacak bir takım oluşturarak rakiplerini alt et ve ayakta kalan son oyuncu ol. Rasgele gelen şampiyonlar ve oyun içi olaylar her oyunun farklı olmasını sağlıyor.

MÜCADELE HER YERDE

Çapraz platform desteğiyle PC, Mac ve mobildeki arkadaşlarınla oynayabilir ve rakiplerini ezip geçebilirsin.

DERECE ATLA

Eşleştirme sistemi harika bir rekabet deneyimi sunuyor. Her bir oyunu kaçıncı bitirdiğine bağlı olarak Demir'den Şampiyonluk Aşaması'na kadar uzanan sıralamalarda yükselecek veya düşeceksin.

İLK GÜNDEN REKABETE KATIL

Başarılı olman için gereken her şey, oyuna başladığın andan itibaren açık.

STRATEJİ BELİRLE VE KENDİNİ GELİŞTİR

Düzenli olarak gelen bedelsiz oyun güncellemeleri, yepyeni deneyimler, sürekli değişen bir meta ve sonsuz stratejik derinlik sunuyor.

TARZINI YANSIT

Dans eden, ifadeler kullanan ve genel anlamda rakiplerine hava atan minik efsanenle tarzını yansıt. Yeni minik efsaneleri TFT oynayarak kazan veya TFT Mağazası'ndan al.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 00:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
Teamfight Tactics, Mart ayında mobil platforma çıkacak
İlginizi Çekebilir