Tannenberg, PlayStation 4 ve Xbox One platformlarına geliyor

Özgür Deveci 1.07.2020 - 15:10
Blackmill Games tarafından geliştirilen ve M2H tarafından yayınlanan FPS oyunu Tannenberg, 24 Temmuz'da PlayStation 4 ve Xbox One platformlarına geliyor.

Yayıncı M2H ve geliştirici Blackmill Games, daha önce Steam platformunda yayınlanan FPS oyunu Tannenberg'ün 24 Temmuz 2020 tarihinde PlayStation 4 ve Xbox One için yayınlanacağını duyurdu.

Bu tarihsel oyun, Doğu Cephesi'nin gölleri, ormanları, dağları ve karlı platolarında geçiyor ve tarihin en ikonik kuşatma savaşlarından biri olan 1914'teki Tannenberg Muharebesi'nden ilham alıyor. Oyunda Rus Frontovik ve Kazak timleri ile Romenler tarafından savaş meydanına getirilen ve gerçeğine yakın modellenmiş ekipman ile başa çıkmakta uzmanlaşabilecek ya da İttifak Güçleri'ne katılarak Avusturya-Macaristan K.u.K. timi, Alman Piyadeleri ve Bulgarlar'ın yanında savaşabileceğiz.

Tannenberg, PlayStation 4 ve Xbox One platformlarına geliyor

Tannenberg, 24 Temmuz'da PS4, Xbox One platformlarına geliyor

Blackmill Games tarafından geliştirilen ve M2H tarafından yayınlanan FPS oyunu Tannenberg, 24 Temmuz'da PlayStation 4 ve Xbox One platformlarına geliyor. 64 oyuncunun muharebe meydanında her biri farklı stratejik avantaj getirecek kilit sektörlerin kontrolünü sağlamak için savaşmasıyla birlikte; Tannenberg, 1. Dünya Savaşı'nda Doğu Cephesi'nin büyük muharebelerini tekrar hayata döndürüyor. Rus İmparatorluğu, Almanya ve onların müttefikleri, ilk şahıs nişancı (FPS) oyuncularına ve tarih hayranlarına yepyeni bir deneyim sunuyor.

Sorunsuz bir çok oyunculu deneyim sağlamak için konsollar için optimize edilen oyunun manevra modunda 20 bot'a kadar 40 oyuncu karşı karşıya gelecek. Geliştirici ekip oyunun PlayStation 4 Pro tarafından sunulan olanaklardan yararlanması ve Xbox One'da Xbox One X Enhanced standartlarını karşılaması için ekstra çaba sarf edildiğini belirtti.

Geliştirici ekibin kurucu ortaklarından Mike Hergaarden oyunla ilgili “İlk Verdun konsolunun piyasaya sürülmesinden sonra topluluk geri bildirimlerini takiben, başlıklarımızın tüm konsol sürümlerini evde ele almaya karar verdik - bu, Verdun'un son felaketi ile başladı . Bu bize Xbox One ve PlayStation 4 için kullanıcı arayüzünü, grafikleri ve kontrolleri optimize etme konusunda değerli bir deneyim sağladı ve oyunculardan çok olumlu geri bildirimler aldık. Tannenberg'in konsol versiyonu için en başından beri kendimiz yaptık.” ifadelerinde bulundu.

Son olarak oyunun konsollar için yayınlanan duyuru fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 03:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tannenberg, PlayStation 4 ve Xbox One platformlarına geliyor
İlginizi Çekebilir