Take Two'dan Red Dead Online ve GTA Online karşılaştırması

Furkan Güler 14.05.2019 - 14:58
Red Dead Online'ın geleceği nasıl olacak?

Video oyun dünyasında satış rekorları kıran GTA 5, çevrimiçi modu olan GTA Online sayesinde oyuncuları çok başka bir maceraya çıkartabiliyor. Kendine özel hikayeli görevleri, co op tabanlı oynanış mekaniklerinin yanında açık dünyası sayesinde de beğeni toplayan GTA Online, şu anda Red Dead Online'ın çok ilerisinde bulunuyor. Bu konuya ilişkin geçtiğimiz gün finans raporları için toplantı düzenleyen Take Two, oyunlar hakkında bilgiler verdi. Firmanın CEO'su olan Strauss Zelnick ise Red Dead Online için, GTA Online bu seviyedeyken Red Dead Online'ın daha gerisindeydi açıklamasını yaptı.

Take Two'nun CEO'dan Red Dead Online ve GTA Online karşılaştırması

Zelnick'in bu açıklamayla neyi hedeflediğini bilmiyoruz. Ancak Rockstar Games'in, Red Dead Online'a içerik getirme konusunda oyunculara söz verdiğini hatırlıyoruz. Diğer bir yandan Zelnick'in, iki oyunun oyuncu sayısını mı baz alarak bu söylemi ortaya attığını? Yoksa kar seviyesine mi dikkat çektiğini bilmiyoruz. Fakat sekizinci nesil konsolların yavaş yavaş sonuna doğru yaklaşırken Rockstar Games'in hala Red Dead Online'a içerik sözü vermesi, geliştiricilerin RDR2'yi yeni nesil konsollar için de çıkartacağına işaret ediyor olabilir.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 16:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.05.2019 19:52
iyide bu normal gta online o seviyedeyken örnek olacak o düzeyde bi rockstar oyunu yoktu online olarak. ama rdr 2 çıktığındaki gta online'ın hali rdr online için gayet örnek olabilecek durumda ki zaten online kısmı gta online'ın değişik temalı klonu gibi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
taylanz
taylanz 14.05.2019 15:06
PC sürümüyle beraber online'a adam akıllı içerik ekleyip sorunları düzeltecekler bence.
Gerçi kovboy devrinde nasıl içerikler olur bilemedim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Take Two'dan Red Dead Online ve GTA Online karşılaştırması
İlginizi Çekebilir