Super Mario World: Mario & Yoshi LEGO Seti Gelebilir

Tunay Şahin 26.07.2024 - 18:20
Nintendo ve LEGO'nun yeni bir işbirliği olan "Super Mario World: Mario & Yoshi" LEGO seti üzerinde çalıştığı iddia ediliyor.

Nintendo ve LEGO, son yıllarda başarılı bir işbirliği içinde birçok Mario temalı LEGO seti üretti. Şimdi ise yeni bir setin yolda olduğuna dair haberler var.

Super Mario World: Mario & Yoshi LEGO Seti Nasıl Olacak?

Yeni setin adı "Super Mario World: Mario & Yoshi" olarak belirtiliyor ve Super Nintendo Entertainment System (SNES) oyununda görülen Mario'nun Yoshi'ye bindiği ikonik görüntüyü içeriyor. Bu setin 1,215 parçadan oluşacağı ve yaklaşık 130 dolara satılacağı söyleniyor. Setin alt kısmında, Mario ve Yoshi'nin çevrildiğinde hareket etmesini sağlayacak bir mil bulunuyor.

Şu anda bu set, LEGO veya Nintendo tarafından resmi olarak duyurulmadı. Ancak, setin kutusu, Instagram'da @fateful_lego tarafından paylaşıldı ve bitmiş yapının bir görüntüsü San Diego Comic-Con'da @dveese adlı Twitter kullanıcısı tarafından yakalandı. Tüm bu sızıntılar, setin gerçek olma ihtimalini güçlendiriyor, ancak kesin bilgi için resmi duyuruları beklemek gerekecek.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 8.09.2024 02:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
Super Mario World: Mario & Yoshi LEGO Seti Gelebilir
İlginizi Çekebilir