Street Fighter V: Champion Edition çıktı

Kağan Depboylu 16.02.2020 - 00:33
Sevilen dövüş oyunu Street Fighter’ın yeni versiyonu olan Street Fighter V: Champion Edition, 40 karakter, 34 bölüm ve 200’den fazla kostüm içeriyor.

Street Fighter V’in şimdiye kadarki en dolu içeriğe sahip olan versiyonu olan; Street Fighter V: Champion Edition, PlayStation ve PC için bugün çıkışını gerçekleştirdi. Capcom’un bugün yaptığı duyuruya göre; Seth karakteri, yeni fiziksel formuyla birlikte, 40. Karakter olarak Champion Edition listesine ekleniyor.

Street Fighter V: Champion Edition çıkışını gerçekleştirdi

Champion Edition, orijinal oyuna ve Street Fighter V: Arcade Edition’a ait tüm içerikleri beraberinde getiriyor. ( Fighting Chance kostümleri, marka işbirliği kostümleri ve Capcom Pro Tour DLC’si hariç.) Oyuncuların dilediği karakteri seçip, mücadeleye girişebildiği Street Fighter V; Cinematic Story Mode, Arcade Mode, Team Battle, Ranked Match, Casual Match gibi pek çok farklı oyun modunu içinde barındırıyor.

Champion Edition; 40 karakter, 34 bölüm ve 200’den fazla kostüm içeriyor. Arcade Edition’dan sonra çıkmış tüm karakterleri, bölümleri ve içeriği içeren Champion Edition’a Seth adlı yeni karakter de dahil oluyor. Hareketleri taklit etme konusunda uzman olan Seth, Champion Edition’da yeni bir fiziksel forma sahip. Street Fighter IV’te boss olarak karşılaştığımız Seth, Doll Unit Zero ile eşlenik çalışarak, dünyanın en iyi savaşçılarının hareketlerini kopyalamanın peşindeydi. Champion Edition’ı satın alacak olan oyuncular Seth karakterine direkt olarak sahip olabilecekken, halihazırdaki oyuncular 100,000 Fight Money (oyunun para birimi) karşılığında bu karakteri satın alabilecek.

Street Fighter V: Champion Edition çıktı

Champion Edition, PlayStation 4 için fiziksel ve dijital olarak çıkmış durumda. Oyun, aynı zamanda PC platformu için Steam üzerinden çıkışını gerçekleştirdi. Street Fighter V’in herhangi bir versiyonuna sahipseniz, Upgrade Kit’i dijital olarak satın alabilir, Champion Edition’ın sunduğu tüm içeriğe erişim sağlayabilirsiniz.

Street Fighter V’te oyun modlarına getirilen düzenlemelerin ve denge güncellemelerinin tamamı, kullanıcılara ücretsiz olarak sunuluyor. Buna ek olarak DLC’ler ile eklenen karakterlerin tamamını, oyun içinde kazanılan Fight Money ile satın almak mümkün. Fight Money biriktirmeye zaman harcamak istemeyen oyuncular, tüm içeriğe gerçek para ile sahip olabiliyorlar. Oyunun kendi para birimi olan Fight Money ise sadece oyunda zaman geçirerek elde edilebiliyor, gerçek para ile satılmıyor.

Dilerseniz Street Fighter V incelememize göz atabilirsiniz.

Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 03:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.02.2020 11:48
Şimdi mi capcom? Almayın, oyunculara yönelik en berbat satış politikasına sahip. Bunu almak demek böylelerini artırmak demek. Alırsanız biz kaybederiz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.02.2020 11:06
Ulan hep aynı taktik. Full artı full en full oyunu alıyorsun , Yine de falanca kostümü içermiyor. Hep daha fazla hep daha fazla istiyorlar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.02.2020 17:23
Hakan yoksa ben de yokum.
MK Okuru
MK Okuru 17.02.2020 09:53
Street afighter 4 değil bu 5. Hakan 4.cü oyundaydı
MK Okuru
MK Okuru 16.02.2020 23:53
Hakan önemli, ben de yokum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.02.2020 21:28
Sonunda satın alabilirim
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.02.2020 20:47
SF VI'yı bekliyoruz. Arika, Fighting Ex Layer'ı çıkarttı. SF V'ten çok daha güzel bir oyun ama SF EX oyunları gibi SF dövüşçüleri yok. Kendi dövüşçüleri var ve konuk dövüşçü KOF'tan Terry Bogard. SF V rezil bir oyun Ken tasarımı Super Smash Bros'taki DLC Ken'in getir götürünü yapar uçurum var be.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Street Fighter V: Champion Edition çıktı
İlginizi Çekebilir