Stranger Things 4.sezon için ilk video yayınlandı

Ersin Kılıç 14.02.2020 - 17:45
Stranger Things'in 4.sezon ilk videosu yayınlandı. İlk videoda akıllardaki en büyük soru işaretlerinden birisine şimdiden cevap verdiğini görüyoruz.

Netflix'in en sevilen serilerinden biri olan Stranger Things'in 4.sezon ilk videosu dakikalar önce yayınlandı. Yayınlanan bu ilk videoya baktığımızda akıllardaki en büyük soru işaretlerinden birisine şimdiden cevap verdiğini görüyoruz.

Stranger Things 4.sezon için ilk video yayınlandı

Öncelikle henüz 3.sezonu bitirmediyseniz hem yayınlanan ilk videonun hem de haber detaylarının Spoiler, yani keyif kaçırıcı bilgiler içerdiği uyarısını yapalım. Çünkü 50 saniye uzunluğundaki bu ilk video, 3.sezonun en büyük sorularından birisine de yanıt vermiş.

From Russia with Love (Rusya'dan sevgilerle) ismli ile yayınlanan bu videoda adından da anlaşılabileceği gibi Rusya'ya gidiyoruz. Zaten 3.sezonda yoğun bir şekilde Rus teması işlenmiş ve Upside Down dünyasına giriş yapmak isteyen tek oluşumun Amerika'da yer almadığını öğrenmiştik. Videoda da Rus askerlerinin kontrolünde ilerleyen bir demir yolu inşası görüyoruz. Asıl vurucu olan nokta ise Jim Hopper'ın da bu çalışma içerisinde yer alması. Tabi ki diğer çalışanlar gibi zorla tutulduğunu söylememize sanırım gerek yok.


Hatırlarsanız 3.sezon sonunda çatlağı kapatmak için Jim Hopper'ın olaya müdale ettiğini ve diğer tarafta kaldığını görmüştük. Bu video ile birlikte "Jim Hopper öldü mü?" soruları da cevabını bulmuş oluyor.

David Harbour ve Winona Ryder gibi oyuncuların yanı sıra kadrosunda Finn Wolfhard, Millie Bobby brown, gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin gibi çocuk oyuncuların da yer aldığı dizinin 4.sezon ilk videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Son olarak dizinin 4.sezon ile sona ereceği de açıklanmıştı. Fakat Stranger Things 4.sezon bölümlerinin ikiye ayrılacağı ve aslında toplamda 5.sezon izleyeceğimiz de belirtilmişti. Duffer kardeşler, diziyi başlangıçta dört sezon olarak planlamış ve her sezon için bir ana hikaye döngüsü oluşturulan dizinin, normalde bir sonraki sezonda final yapmasını bekleniyormuş. Ancak finalin çok daha iyi anlatması adına dördüncü sezonunun ikiye bölüneceği açıklanmıştı. Bu bölünen kısmın 5. Sezon olarak da yayınlanma ihtimali de var, ancak kalan son iki sezon da aynı ana hikayeyi konu alacak. İkiye ayrılan bu sezonun kaç bölümden oluşacağı ise gizliliğini koruyor.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 00:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
Narutolga
Narutolga 15.02.2020 13:31
Dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama dizinin adı "Strangers things" yani "değişik şeyler" ve her sezon değişik olaylar oluyor. Yapımcıları gerçekten kutluyorum. Akıllıca bir seçim olmuş.
MK Okuru
MK Okuru 16.02.2020 10:10
Değişik şeyler?? Sen çeviri yapma ulan :))) Dizinin Türkçe karşılığı Tuhaf Şeyler. Gerçi ingilizce ismini Strangers demenden belli senin bilgi seviyen :))
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.02.2020 19:49
Peki sizce 4. Sezon önümüzdeki ay netfiılıxe çıkarmı? Ve ne zaman çıkar?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Stranger Things 4.sezon için ilk video yayınlandı
İlginizi Çekebilir