State of Decay 3: Yeni Fragman Nihayet Yayınlandı

Tunay Şahin 9.06.2024 - 20:20
Dört yıllık bekleyişin ardından, State of Decay 3 yeni fragmanıyla ortaya çıktı. Yeni zombi varyantları ve çevre detayları tanıtıldı.

Dört yıl aradan sonra, State of Decay 3 nihayet yeni bir fragmanla hayranlarının karşısına çıktı. Xbox Games Showcase sırasında Undead Labs, serinin hayranlarını heyecanlandıracak yeni görüntüleri paylaştı. Son State of Decay oyununun üzerinden altı yıl, ilk oyunun piyasaya çıkışının üzerinden ise on yıldan fazla bir süre geçmişken, nihayet State of Decay 3 hakkında daha fazla bilgiye sahibiz.

State of Decay 3 Yeni Detayları İle Karşımızda

Undead Labs'ın Büyük Duyurusu

State of Decay 3, 2020'de uzun bir fragmanla tanıtılmıştı ancak bu fragman fazla bilgi içermiyordu. Şimdi ise Undead Labs, zombi temalı açık dünya oyunu hakkında daha fazla detay paylaştı. Yeni fragman oldukça duygusal anlar sunarken, serinin klasik unsurlarını da gözler önüne seriyor. Zombi öldürme aksiyonunun yanı sıra, takım mekanikleri ve hayatta kalanların nasıl işleyeceğine dair önemli ipuçları veriliyor. Ayrıca, bazı yeni mutasyona uğramış zombi varyantları ve ilgi çekici çevre detayları da dikkat çekiyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.09.2024 00:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.06.2024 13:39
Oyunda beyaz, avrupalı erkek olduğumuzda devasa handikaplarla falan başlayacağız gibi duruyor. İkinci oyunun bi tık üstüne koysunlar ve karakter yaratma ekranı versinler yeter bana.
Kalan Karakter: 300 Gönder
State of Decay 3: Yeni Fragman Nihayet Yayınlandı
İlginizi Çekebilir