Stardew Valley'e Yeni Adaptasyon: Wanderstop

Tunay Şahin 8.06.2024 - 01:28
Wanderstop, The Stanley Parable'ın yaratıcısı tarafından Stardew Valley evrenine giriş yapacak olan yeni bir oyun.

Yeni oyun, düşmüş savaşçı Alta'nın hikayesini anlatıyor. Alta, kılıcını bırakıp bir çay dükkanı işletmek için şehre yerleşir. Ancak geçmişi onu hala sıkıntıya sokuyor.

Wanderstop: Alta'nın Hikayesi

Bugün Summer Game Fest 2024'te duyurulan Wanderstop, Ivy Road Games'in en yeni oyunu ve bu yılın sonlarında 2024'te çıkacak. Bu, The Stanley Parable'ın arkasındaki geliştiricinin bir sonraki projesi, bu yüzden muhtemelen bir yerlerde bir bükülme olacağından emin olabilirsiniz.

Bir çay dükkânı işleterek rahat bir yaşam sürmek için kılıcını bırakmaya karar vermiş, düşmüş savaşçı Alta olarak oynuyoruz. Günlük hayatı, söz konusu çay dükkanını yönetmek, ön gününün hemen dışındaki çok renkli dünyada dolaşmak, diğer görevleri ve işleri yapmak ve geçmişi tarafından boğulmamaya çalışmaktır.

Görünüşe göre Alta ne yazık ki eskiden olduğu savaşçıyı bırakmakta çok zorlanıyor. Wanderstop'un fragmanının son anları Alta'nın yavaşlamaya ve yeni hayatını iyi ve olumlu bir şey olarak kabul etmeye çabaladığını gösteriyor ki bu da kahraman için büyük ve dramatik bir değişim.

Wanderstop bu yılın sonlarına doğru piyasaya çıktığında PC ve PS5'te aynı anda satışa sunulacak. Ivy Road Games'in yeni oyunuyla ilgili tüm gelişmelerden haberdar olmak için Steam'e gidip Wanderstop'u dilediğiniz gibi listelediğinizden emin olun. Bu oyun önümüzdeki aylarda kesinlikle göz atılması gereken bir oyun gibi görünüyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 16.09.2024 22:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.06.2024 11:32
stardew valley ile ne alakası var hiç anlamadım anlayan aydınlatabilir mi çok farklı dünyalar ikiside bence
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.06.2024 08:32
Adaptasyon değil de alternatif sanki he ne dediniz o işe
Kalan Karakter: 300 Gönder
Stardew Valley'e Yeni Adaptasyon: Wanderstop
İlginizi Çekebilir