Star Wars: The Mandalorian'dan yeni fragman geldi

Furkan Güler 30.10.2019 - 13:20
Disney güzel bir işe imza atacak gibi gözüküyor.

Disney Plus platformunun beklenen dizilerinden olan The Mandalorian'ın yeni fragmanı yayınlandı. Star Wars hayranları arasında uzun süredir konuşulan ve fanlar üzerinde büyük bir beklenti oluşturan dizi, TV standartlarına nazaran hiç de fena gözükmüyor. Fragmanı izlediğinizde Disney yetkililerinin prodüksiyon için kesenin oldukça para harcadığını görebiliyoruz. Karakterlerin makyajları ve kostümlerinde çok az efekt kullanan Disney ekibi, sağlam bir işe imza atacak gibi gözüküyor. Belirtilene göre The Mandalorian, İmparatorluk'un yıkılıp First Order’ın kurulduğu dönemi anlatacak. Perde arkasında kalan Star Wars hikayeleri arasında önemli bir yeri bulunan karakterimizi Jango veya Boba Fett'e benzetebiliriz.

Star Wars: The Mandalorian'dan yeni fragman geldi

Dizinin baş rolünde ise Narcos ve Game of Thrones'tan tanıdığımız ünlü oyuncu Pedro Pascal bulunuyor. Dizinin geriye kalan kadrosu ise Giancarlo Esposito, Emily Swallow, Carl Weathers, Omid Abtahi, Werner Herzog, Nick Nolte gibi oyunculardan oluşuyor. Disney ile arası yakın olan, aynı zamanda Iron Man, Avengers ve The Jungle Book gibi filmlerin yapımcısı Jon Favreau'nun da bu dizinin yapımcısı olduğunu belirtelim.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 21:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.10.2019 10:22
çokmu uzattık acaba
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.10.2019 07:00
yaw arkadaş ne disneymiş hepiniz çocuk oldunuz. kıytırık appletv bile kaç dene dizi prömiyeri yapcak sizin destansı dizney hepi topu 1 dizi ..yazıyla bir. valla çok epic evet ????
Kalan Karakter: 300 Gönder
Star Wars: The Mandalorian'dan yeni fragman geldi
İlginizi Çekebilir