Star Wars Outlaws Sızıntısı Yeni Detayları Ortaya Çıkardı

Tunay Şahin 23.06.2024 - 10:36
Star Wars Outlaws'ın baş karakteri Kay Vess'in orijinal tasarımı internete sızdı. Sızdırılan fragman, oyunun erken konseptine dair bilgiler sunuyor.

Ubisoft ve Massive Entertainment'ın merakla beklenen aksiyon-macera oyunu Star Wars Outlaws'ın baş karakterinin ilk tasarımı internete sızdı.

Star Wars Outlaws Sızıntısı Oyuna Dair Bir Çok Detayı Ortaya Çıkardı

X'de 404LEAK_ tarafından sızdırılan Star Wars Outlaws fragmanı, oyunun baş karakteri Kay Vess'in tasarımına erken bir bakış sunuyor. Fragmanda gösterilen görüntülerin alfa öncesi olduğu ve oyunun nihai kalitesini yansıtmadığı belirtiliyor olsa da bir çok yeni detayı ortaya koyuyor.

Star Wars Outlaws Sızıntısı

Sızdırılan fragmanların çoğunda olduğu gibi, Star Wars Outlaws'ın alfa öncesi görüntüleri de yüksek kalitede değil. Bu nedenle, sızdırılan görüntüler ile resmi fragmanlar arasında doğrudan bir karşılaştırma yapmak mümkün değil. Ancak, oyunun farklı oynanış mekaniklerini ve özelliklerini görmek mümkün.

Fragmanda Jawa, Jabba The Hutt ve Speeder Bİke ve Trailblazer ilgimizi öncelikli olarak çene detaylar oldu. Gemimiz Trailbalzer dışında bu karakterler ya da araçlar ile etkileşime girilecek mi bilmiyoruz, ancak Speeder Bike kullanmak eğlenceli olacaktır.

Daha detaylı bilgi almak için Star Wars Ön İnceleme yazımıza göz atabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.09.2024 17:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.06.2024 10:51
thirdperson far cry :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.06.2024 08:33
gameplay videosu var direkt ve sızıntı da değil, ubisoft onaylı footage. Oyun güzel, uncharted ama star wars gibi
Kalan Karakter: 300 Gönder
Star Wars Outlaws Sızıntısı
İlginizi Çekebilir