Star Wars Outlaws, Sarı Boya Tartışmasını Çözecek Özel Mod ile Geliyor

Tunay Şahin 31.07.2024 - 19:20
Star Wars Outlaws, oyunlarda sıkça tartışılan sarı boya işaretlemeleri sorununu çözmek için özel bir mod sunuyor.

Star Wars Outlaws ekibi, video oyunlarında uzun süredir devam eden 'sarı boya' tartışmasına bir çözüm buldu. Bu tartışma, oyunlarda oyunculara bir sonraki adımda nereye gitmeleri gerektiğini gösteren işaretlemelerle ilgili. Outlaws, bu soruna yönelik özel bir moda sahip olacak.

Oyunlardaki Sarı Boya Tartışması İçin Star Wars Outlaws'un Çözümü

Birçok video oyunu, oyunculara yön göstermek için sarı boya veya parlak renkli işaretleyiciler kullanır. Örneğin, uçurumun kenarındaki sarı ya da beyaz renkli çizikler, bir binadaki sarı tahliye boruları veya pencerelerdeki sarı işaretler, oyuncuların nereye gitmesi gerektiğini gösterir. Bu işaretler, birçok oyuncu için faydalı bir erişilebilirlik aracı olarak kabul edilir.

Oyunlardaki Sarı Boya Tartışması İçin Star Wars Outlaws'un Çözümü

Star Wars Outlaws da benzer bir yol bulucu sistem sunuyor, ancak farkı oyunculara bu özelliği devre dışı bırakma seçeneği sunması. Bu özellik, 2018'de piyasaya sürülen Shadow of the Tomb Raider'daki gibi bir deneyim sunuyor. Oyun, bulmacalar, geçişler ve savaşlar için zorluk derecesini bağımsız olarak ayarlama imkanı tanıyordu. Çapraz geçişi kolay moda getirdiğinizde, Lara'nın gitmesi gereken yol üzerinde beyaz işaretler beliriyordu. Ancak, zorluk seviyesini artırdığınızda bu işaretler kayboluyordu.

İlginizi Çekebilir: Star Wars Outlaws Ön İnceleme

Star Wars Outlaws'ın Explorer Modu

Star Wars Outlaws, bu tartışmayı çözmek için oyunculara rehberlik deneyimlerini seçme seçeneği sunacak olan 'Explorer Modu' ile geliyor. Bu mod, oyuncuların oyunu daha az belirgin işaretlerle oynamasını sağlayarak ilerlemeyi daha zor hale getiriyor.

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 9.09.2024 03:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.08.2024 11:13
Oyuncuyu aptal yerine koyan oyunları oynamıyorum. Yakında oyunu kendi kendine oynayıp bitiren oyun modu çıkarsa ona da şaşırmam. Gerçi Wii'deki donkey kong country returns'da sürekli ölünce böyle bir opsiyon sunuyordu bölümü kendisi geçiyordu oyun.
MK Okuru
MK Okuru 10.08.2024 19:00
Zaten bu konuda çalışma var, haberi burada yayınlandı. Projenin adı YZBIYO, Yapay zeka beceriksiz insanın yerine oynuyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.08.2024 22:44
Neden sarı olduğunu da ekleyeyim, taksi. Taksi sarıdır, sizi istediğiniz yere götürür.
MK Okuru
MK Okuru 6.08.2024 16:17
Peki patlama özelliği olan eşyalar, varil gibi, neden kırmızıdır, nar yüzünden mi? Patlayınca etrafa şarapnel saçılır, pazardan aldım bir tane eve geldim bin tane, bu yüzden mi?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.08.2024 14:31
Bir oyunda keşfe, vakit harcamaya değer neler olabilir? Mesela gençlik göletleri, karakter progeria sendromundan dolayı biraz hızlı yaşlanıyormuş, yaşlandıkça hareketleri ağırlaşıyor ve mücadeleleri kaybediyormuş, gençlik göletini bulup kurbağalama dalarak iki kulaç atınca kendine geliyormuş.
MK Okuru
MK Okuru 6.08.2024 04:25
Bu fikri oyununda kullanmak isteyenlerden herhangi bir ücret talep etmiyorum, oyunun Türkçe dublajlı ve tüm platformlarda yayınlanması şartıyla.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Star Wars Outlaws, Sarı Boya Tartışmasını Çözecek
İlginizi Çekebilir