Star Wars Outlaws Oynanış Videosu Yayınlandı

Tunay Şahin 10.06.2024 - 22:16
Ubisoft'un yeni açık dünya oyunu olarak 30 Ağustos'ta piyasaya sürülecek Star Wars Outlaws oynanış videosu yayınlandı.

Fransız oyun stüdyosu Ubisoft, bir sonraki büyük Star Wars oyunu olan Star Wars Outlaws oynanış videosunu paylaştı. Paylaşılan klip, oyunun çok çok uzak bir galakside geçen heyecan verici bir macera sunacağını gösteriyor.

Star Wars Outlaws Oynanış Videosu Açık Dünyayı Gösteriyor

Outlaws, 30 Ağustos'ta piyasaya sürülecek ve ana kahraman olarak kaçakçı Kay Vess ile onun güvenilir evcil hayvanı ve yardımcısı Nix'i içerecek. Oyun, oyunculara görev ve ganimet arayışı içinde bir gezegenden diğerine seyahat etme fırsatı sunan açık bir dünya sunacak.

Ubisoft'un yayınladığı oynanış fragmanı, oyuncuların İmparatorluk tarafından yakalanmamak için gizlilik taktiklerini kullanmak zorunda kalacaklarını gösteriyor. Assassin's Creed serisinde olduğu gibi, gizlilik ve strateji ön planda olacak. Ancak, Outlaws, Star Wars boyası sürülmüş bir Assassin's Creed klonu olmanın ötesinde bir deneyim sunmayı hedefliyor.

Uzayda Heyecan Verici İt Dalaşları

Oynanış görüntüleri, Kay Vess'in çatışmalar sırasında veya düşmanları sessizce geçmeye çalışırken harika görünüyor. Ancak, karakterlerin uzayda havadan it dalaşına girdiği sahneler oyunun kendini gerçekten sattığı anlar. Uzay gemileri ile imparatorluk güçlerinden kaçmaya çalışırken, ekrandaki galaksinin güzelliği dikkat çekiyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.07.2024 06:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.06.2024 23:40
Pek şans verilmedi hatta AAA olarak bile görülmedi ama massive'in rogue squadron da çok güzel oyun. Hatta gelmiş geçmiş en iyi x wing tie fighterlı oyunlarından bence star wars evreninin. Keşke daha fazla zaman ve daha uzun bir campaign'i olsaydı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Star Wars Outlaws Oynanış Videosu Yayınlandı
İlginizi Çekebilir