STALKER 2, Yeniden Ertelenmiş Olabilir

Tunay Şahin 25.07.2024 - 14:39
Erken saatlerde yayınlanan ancak daha sonra kaldırılan bir videoda STALKER 2'nin 20 Kasım tarihine ertelendiği söyleniyordu.

Yaklaşık bir saat kadar önce yayınlanıp daha sonra hızlı bir şekilde yayından çekilen bir videoda STALKER 2'nin bazı teknik sorunları ele alabilmek ve nihai sürüme ulaştırabilmek için 20 Kasım'a ertelendiği söyleniyordu. Ancak biz haberi yayına hazırlarken video da hızlı bir şekilde kaldırıldı.

STALKER 2, Yeniden Ertelenmiş Olabilir

STALKER 2, Yeniden Ertelenmiş Olabilir

Videonun kaldırılmış olması sebebi ile haberin doğruluğunu ne yazık ki onaylayamıyoruz ancak oyunun çıkışına bir ay kadar bir süre kala ortaya çıkan bu bilgi eğer doğru ise, sadece bu oyun için Xbox Game Pass alanları hayal kırıklığına uğratabilir. Videoyu izleyebilme şansına sahip olan bazı Reddit kullanıcılarının yaptığı paylaşımlarda, yayınlanan videoda söylenenlerin inandırıcı olduğu belirtiliyordu.

Ortaya çıkan başka bir bilgiye göre de 12 Ağustos tarihinde Microsoft ile ortaklaşa gerçekleştirilecek bir geliştirici günlüğü olacakmış. Geliştirici günlüğünde oynanış videosu, hikaye ve yan görevler hakkında detaylı bilgiler verilecekmiş.

İlginizi  Çekebilir: STALKER 2'den Heyecan Verici Ekran Görüntüleri

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 8.09.2024 02:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.07.2024 08:13
Sorun yok .. Muhteşem oyunu sonbaharda oynamak daha keyifli olacak.
Kalan Karakter: 300 Gönder
STALKER 2, Yeniden Ertelenmiş Olabilir
İlginizi Çekebilir