Square Enix, Kanada stüdyosuna 100 yeni geliştirici alacak

Furkan Güler 30.04.2019 - 17:19
Firma yeni bir oyunun peşinde olabilir.

Oyun dünyasının en büyük oyun üreticisi ve dağıtımcısı konumunda bulunan Square Enix, yatırımlarına devam ediyor. Şirket, oyun firmalarının bulunduğu Kanada'nın Montreal şehrinde kurduğu stüdyoya tam 100 adet geliştirici alacak. Her bir oyun geliştirme bölümü için ilan açan Square Enix'in ne üzerinde çalıştığı merak ediliyor. Japonya'nın en büyük geliştiricilerinden bir tanesi olan firma, belki de Amerika pazarında daha etkin bir rol oynamak istiyordur. Oldukça büyük bir bina kiraladığı söylenilen firmanın yeni nesil hazırlıklarının ne olacağını da merak ediyoruz.

Square Enix, Kanada stüdyosuna 100 yeni geliştirici alacak

Diğer bir yandan Square Enix'e bağlı olarak Eidos Montreal'in de işçi alımı yaptığını belirtelim. Aynı çatı altında çalışan firmalar, belki de yeni bir Tomb Raider oyunu için kolları sıvamıştır. Son olarak Kingdom Hearts 3 ile sevenlerinin karşısına çıkan Square Enix, oldukça iyi yorumlar almıştı. Satış anlamında başarıya ulaşan yapım, uzun bir bekleyişin ardından oyuncuların karşısına çıkmıştı. Disney'in renkli dünyalarını tek bir çatı altında toplayan oyun serisi, global olarak milyonlarca oyuncu tarafından takip ediliyor. Son olarak açılan yeni iş ilanlarına dilerseniz Square Enix'in sitesinden bakabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 15:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2019 21:42
hitman artık square enix de değil. resime koymuşsunuzda uyarayım dedim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2019 17:37
Geliyor iki gözümün çiçeği. United Front Games de Kanadalıydı. Bütün oklar onu işaret ediyor. Acaba yine Hong Kong mu yoksa Amerikada mı geçecek. Eğer senin düşündüğün gibiyse, pazarı etkilemek istiyorsa Amerika olabilir. Umarım Lara değildir çünkü Steam e para verdim Tomb Raider a ara verdim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Square Enix, Kanada stüdyosuna 100 yeni geliştirici alacak
İlginizi Çekebilir