Split'in devamı olan Glass'ın çekimleri başladı

Ersin Kılıç 3.10.2017 - 10:19
M. Night Shyamalan üçlemeyi tamamlamak için düğmeye bastı

Split filmi son zamanlarda izlediğim en sağlam filmlerden birisiydi. Özellikle James McAvoy'un farklı kişilikte sergilediği performansları oldukça sevdiğimi söylemeliyim. Tabi öncesinde Unbreakable filmini izlemediyseniz Split'in sonu eminim sizin de kafanızı karıştırmıştır. Filmin sonunda aslında bir devam halkası olduğunu öğrendiğimiz Split için bugün sevindirici bir haber daha geldi.

Unbreakable ve Split.. Her iki filmin de yönetmeni olan M.Night Shyalaman daha önce yapmış olduğu bir açıklamada 3. filmin adının Glass olacağını belirtmiş ve senaryosunun hazır olduğunu söylemişti. İlk iki filmde gördüğümüz karakterlerin devam halkasında da olacağını söyleyen Shyalaman, ayrıca oldukça korkutucu bir senaryo yazdığını da ima etmişti.

Glass ne zaman gösterime girecek?

İşte ismi daha önce Glass olarak açıklanan devam filminin çekimlerine başlandığı açıklandı. Pjiladelphia'da çekimleri başlayan filmde Druce Wills'i David Dunn, Samuel L.Jackson'ı Price (Glass) ve Anna Taylor Joy'un Casey Cooke rolü ile tekrar izleme şansına erişeceğiz. Tabi Split'te inanılmaz bir performans sergileyen James McAvoy'un da Kevin Wendell Crumb, Patricia, Dennis, Hedwig, Barry, Jade, Orwell, The Beast, Heinrich, Norma, Pol.. rolleri ile filmde yer alacağını belirtelim. Filmin 18 Ocak 2019'da gösterime gireceğini de hatırlatalım.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 16:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.10.2017 14:53
ohooo daha yeni mi başladı yaa. ben bitti diye biliyordum. izlemeyen ilk filmi izlesin mutlaka
Kalan Karakter: 300 Gönder
Split'in devamı olan Glass'ın çekimleri başladı
İlginizi Çekebilir