Glass filminin ilk fragmanı kapalı kapılar ardında gösterildi

Ersin Kılıç 26.04.2018 - 14:08
Fragmanda hangi detaylar vardı?

2016 yılında gösterime giren Split filmi, hem kurgusu hem de sürprizleri ile birlikte son zamanlarda gördüğümüz en sağlam filmlerden biri olmayı başarmıştı. İşte bu filmin devamı niteliğinde olan Glass filmine dair ilk ayrıntılar gelmeye başladı.

Glass filminin ilk fragmanı gösterilmiş

Split filminde özellikle James McAvoy'un farklı kişilikte sergilediği performansları oldukça sevmiş ve filmin sonunda çıkan Bruce Willis ile birlikte büyük sürprizi de öğrenmiştik. Aslında bir üçlemenin 2.halkası olan Split filminden sonra ise kolları sıvayan ünlü yönetmen M.Night Shyalaman, geçtiğimiz yıl Glass filminin çekimlerine de başlamıştı. Uzun süredir sesi soluğu çıkmayan Glass filminin fragmanı, bugün sona erecek olan CinemaCon etkinliğinde ilk defa gösterildi.

Filmin bu ilk fragmanı malesef kapalı kapılar arkasında gösterilmiş. Yani filmin bu fragmanı henüz internet üzerinden yayınlanmadı. Fragmanı izleyenlerin yaptığı yorumlarda ise bir klinik ya da hapishaneye benzer bir sahnenin bulunduğu belirtilmiş. Yine fragmanda filmdeki ana karakterlerimizin buradan kaçtıklarının gözüktüğü gibi, bu kaçış sırasında Bruce Willis ve James McAvoy'un karakterlerinin özel güçlerini kullandıkları da belirtilmiş. Filmin ana odak noktası ise adından da anlaşılacağı gibi Samuel L. Jackson'ın canlandırdığı Mr.Glass olacak.

Split'in devamı olan Glass filminin ilk fragmanı gösterilmiş

Glass ne zaman gösterime girecek?

Filmde Druce Wills'i David Dunn, Samuel L.Jackson'ı Price (Glass) ve Anna Taylor Joy'un Casey Cooke rolü ile tekrar izleme şansına erişeceğiz. Tabi Split'te inanılmaz bir performans sergileyen James McAvoy'un da Kevin Wendell Crumb, Patricia, Dennis, Hedwig, Barry, Jade, Orwell, The Beast, Heinrich, Norma, Pol.. rolleri ile filmde yer alacağını belirtelim. Filmin 18 Ocak 2019'da gösterime gireceğini de hatırlatalım.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 20:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
ideefixe
ideefixe 27.04.2018 02:51
ilk film bence muhteşemdi imdb puanın 7,3 olmasına rağmen biraz düşük puan verildiğini düşünüyorum.2. film umarım üzerine ekleyerek gelir beklentim yüksek filmden
Kalan Karakter: 300 Gönder
Split'in devamı olan Glass filminin ilk fragmanı gösterilmiş
İlginizi Çekebilir