Splinter Cell ve Far Cry animasyon serileri duyuruldu

Ersin Kılıç 11.06.2021 - 20:37
Geçtiğimiz dakikalarda düzenlenen Netflix Geeked etkinliğinde Splinter Cell ve Far Cry animasyon serilerinin yapım aşamasında olduğu duyuruldu

Netflix Geeked etkinliğinde Splinter Cell ve Far Cry animasyon serileri de duyuruldu. Ubisoft'un en önemli markaları arasında yer alan bu iki yapımın animasyon serilerinin yapım aşamasında olduğu açıklandı. Bir diğer dikkat çeken nokta ise Far Cry için anime serisi denirken Splinter Cell için ise animasyon serisi denmesi oldu.

Splinter Cell senaryosu John Wick yazarına emanet

Splinter Cell animasyon serisinin senaryo yazarlığı önemli bir isme teslim edilmiş. John Wick serisine de imza atan Derek Kolstad, bu serinin de yazarlığını yapıyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Kolstad, serinin tek sezonla sınırlı kalmayacağını ve her sezon ana karakterin gelişimine odaklanmak dışında hikaye kısmında da gerekli noktalara değineceklerini belirtti. Kolstad ayrıca bu animasyon serisinde çalışmanın heyecan verici olduğunu çünkü Live Action yapımlara göre daha serbest bir senaryo işleyişi yazabildiğini dile getirmiş.

Splinter Cell ve Far Cry animasyon serileri duyuruldu

Far Cry anime serisi Blood Dragon'dan esinleniyor

Far Cry animasyon serisinin ismi ise Captain Laserhawk: A Blood Dragon Remix olarak açıklandı. Zaten hem tarz hem de hikaye anlatımı olarak Far Cry 3: Blood Dragon oyunundan esinlenen yapımın şimdilik 6 bölüm olarak planlandığı da gelen haberler arasında.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2024 16:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.06.2021 12:32
Ya oyun bunlar, oyunlarını dizilerini değil
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.06.2021 08:51
Splinter Cell mi ?????????? keşke oyunuda çıkarsalar bir an önce
Kalan Karakter: 300 Gönder
Splinter Cell ve Far Cry animasyon serileri duyuruldu
İlginizi Çekebilir