Spiritfarer oynanış videosu yayınlandı

Özgür Deveci 1.08.2020 - 01:03
Thunder Lotus Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan simülasyon tabanlı macera oyunu Spiritfarer için yeni oynanış videosu yayınlandı.

Geliştirici ve yayıncı Thunder Lotus Games, Spiritfarer için yeni bir oynanış videosu yayınladı. Ayrıca daha önce PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Steam ve GOG sürümleri duyurulan oyunun ek olarak Epic Games Store ve Google Stadia platformlarına geleceği de doğrulandı. Bu yıl içerisinde çıkışını gerçekleştirecek oyun, hem konsolda hem de PC'de Xbox Game Pass'e de dahil olacak.

Spiritfarer oynanış videosu yayınlandı

Spiritfarer oynanış videosu yayınlandı

Spiritfarer ölümle ilgili samimi bir yönetim oyunudur. Ölülerin kayıkçısı Spiritfarer Stella olarak oynuyorsunuz. Dünyayı keşfetmek, ruhlarla dost olup onlarla ilgilenmek ve yolun sonunda onları öbür dünyaya ulaştırmak için bir tekne inşa edin. Mistik denizlerdeki yolculuğunuz boyunca çiftçilik ve madencilik yapın, balık tutun, hasat edin, pişirin ve üretin. İki oyunculu ortak görev modunda maceraya kedi Daffodil olarak katılın. Ruh yolcularınızla rahatlatıcı ve kaliteli zaman geçirin, unutulmaz anlar yaşayın ve yolun sonunda sıkı dostlarınıza veda etmeyi öğrenin.

Teknenizi inşa ederken, yönetirken ve geliştirirken el çizimi tasarımların ve animasyonların keyfini çıkarın. Çiftçilik ve madencilik yapabilir, balık tutabilir, hasat edebilir, pişirebilir, dokuma yapabilir ve inşa edebilirsiniz! Sınırsız sayıda aktivite sizi bekliyor! Unutulmaz karakterlerle tanışın, onları güverteye alın, onlarla ilgilenin ve ilişkiler kurun.

Unutulmaz anlarla dolu etkileyici ve duygusal hikayeleri deneyimleyin. Tekneniz, karakteriniz ve hatta kediniz için kapsamlı özelleştirme seçenekleriyle ve kedi Daffodil olarak oynayabileceğiniz yerel ortak görev moduyla kendi maceranızı yaşayın!

Özellikler

• Güzel, elde çizilmiş görseller ve animasyonların tadını çıkar.

• Kendi tekneni inşa et, yönet ve geliştir.

• Çiftçilik yap, madencilik yap, hasat et, yemek pişir, dokuma yap ve üret! Bir sürü aktivite seni bekliyor!

• Unutulmaz karakterlerle tanış, onları güverteye al, onlarla ilgilen ve ilişkiler kur.

• Zarif bir şekilde hazırlanan platform seviyelerinde koş, zıpla ve süzül.

• Fantastik ve yaratıcı bir dünyayı keşfet. Teknene yükseltmeler yapmak ve yolcularına hediyeler hazırlamak için kaynaklar ara ve topla.

• Unutulmaz anlarla dolu dokunaklı ve duygusal hikayeleri deneyimle.

• Hoş ve rahatlatıcı oyunda saatlerce yorgunluğunu at. Oyunu bitirmek 30 saat sürüyor ama Spiritfarer'ın sunduğu her şeyi deneyimlemek için yüzlerce saat daha lazım.

• Teknen, karakterin ve hatta kedi için mevcut kapsamlı özelleştirme seçenekleriyle bu macera senin maceran olsun!

• İsteğe bağlı yerel ortak modda kedi Daffodil olarak oyna.

Son olarak yayınlanan oynanış videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 18:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
Spiritfarer oynanış videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir