Spintires yeni güncelleme ve DLC'si yayınlandı

Alparslan Gürlek 3.08.2020 - 13:06
Spintires altı yaşında bir oyuna göre çok fazla geliştirme desteği alan bir oyun. Oove Games tarafından hala geliştiriliyor. İşte ihtiyarın yeni DLC'si!

Çamurlara bata çıka görev yapmayı seven oyuncular buraya! Çeşitli araçlarla çeşitli arazilerden geçerek bazı görevleri tamamladığımız gerçekçi araç mekaniklerine ev sahipliği yapan Spintires için yeni bir güncelleme ve ek paket yayınlandı.

İşte yeni güncelleme ve DLC 

Ne tam anlamıyla bir off-road deneyimi, ne de bir kamyon simülasyonu diyebileceğimiz Spintires için yeni bir güncelleme ve ek paket yayınlandı. Oyun altı yaşında olmasına rağmen geliştirici Oove Games, geçen yılı tamamen güncellemeler üzerine geçirdi. Gelen 1.6 güncellemesi ile Spintires'ın bazı bölümleri yenilendi, su etkileşimleri, çamur fiziği ve simülasyonu yeniden işlendi. Ek olarak bazı araçlardaki lastikler artık değişken şekilde şişirilebiliyor, bazı araçlarda artık diferansiyel direksiyon bulunuyor ve mafsallı şasi araçları artık destekleniyor.

Yeni DLC ise Ural dağlarına dayanan bir genişleme paketidir ve en yeni vahşi doğa aracı olarak gerçek hayattaki SHERP ATV etrafında geçer. Su fiziğindeki gelişmeler şimdi daha net, su artık kaldırma kuvveti uyguluyor, su basıncı ve sürtünme de sağlıyor. Yeni çamur fiziği -ki tüm oyunun da anahtarıdır- yamaçlardan daha iyi tırmanmaya izin veriyor. Yollarda çamur birikmesini sağlıyor ve genellikle büyük tekerlekli araçlar için performansı artırıyor. Bütün detayları buradan okuyabilirsiniz.

Spintires yeni güncelleme ve DLC'si yayınlandı

Spintires, şirketler arası drama ve marka anlaşmazlıkları içeren karmaşık bir geliştirme sürecinin ürünü. Ancak geçen yıl altı yaşındaki bir oyun için çok fazla geliştirme desteği aldı. İki ücretsiz DLC, Kanyon ve yeni bir araç paketi geçtiğimiz yıl geldi. Ayrıca en yakınları sizi Çernobil bölgesine götüren ve Andy Kelly'nin "kamyonlarla S.T.A.L.K.E.R olarak tanımladığı üç ücretli DLC de var.

Spintires hakkında

Spintires zorlu şartlarda gerek ağır ve yüklü gerek ise off-road araçlarıyla belli bölgeleri geçerek görevlerinizi tamamlamak üzerine kurulu bir simülasyon oyunudur. Oyundaki tüm mekanikler fizik tabanlıdır. Hatta öyle ki oyunlarda "ground deformation" dediğimiz niteliği ilk taşıyan oyunlardan biridir. Çamura batabildiğiniz, ağaçlara vinç ile aracınızı bağlayıp çekebildiğiniz zorlu ama zevkli bir mücadele bu oyunun kapsamıdır. Steam üzerinde Türk Lirası ile 20,50TL fiyatından satılır. Aynı zamanda bahsettiğimiz Çernobil DLC'si ile birlikte 35,60TL gibi uygun bir fiyata alınabilir.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 13:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.08.2020 14:47
Daha fazla araç gelmesi gerek.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.08.2020 19:37
yeni dlc güzelmiş çamur ve fizik sevenler bir baksın.
Kalan Karakter: 300 Gönder
taylanz
taylanz 3.08.2020 16:31
SnowRunner, bu türü fizik, oynanış ve grafik olarak baya ileriye götürdü.

Bu noktadan sonra acayip farklı bir şeyler yapman lazım ki oyuncuları kendine çekebilesin.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Spintires yeni güncelleme ve DLC'si yayınlandı
İlginizi Çekebilir