Spiderman filminin yeni klibinde Mysterio, Peter Parker'ı kurtarıyor

Furkan Güler 10.05.2019 - 10:45
Mysterio taraf değiştirecek mi?

Marvel evreninin en renkli süper kahramanlarından bir tanesi olan Spider Man'in yeni filmi Spiderman: Far From Home, 5 Temmuz tarihinde vizyona girecek. Avengers Endgame'den sonra yaşanan olayları konu alacağı açıklanan filmde Peter Parker ve arkadaşlarının tatilini izleyeceğiz. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan yeni fragmanıyla tekrar gündeme gelen film için yeni bir klip yayınlandı. Jimmy Kimmel'ın şovunda yayınlanan klipte Mysterio karakterinin Peter Parker'ı kurtardığını görüyoruz.

Spiderman: Far From Home'un yeni klibinde Mysterio, Peter Parker'ı kurtarıyor

Çizgi romanlarda kötü bir karakter olan Mysterio karakteri, yeni Spider Man filminin fragmanlarında iyi bir karakter olarak gösteriliyor. Filmde kendisinin taraf değiştirip, değiştirmeyeceğini merak ediyoruz. Mysterio karakterini canlandıran Jake Gyllenhaal'ın performansı da merak ediliyor.

Diğer bir yandan Mary Jane Watson rolünde olan Zendaya'nın bu kez filmde daha büyük bir rol alacağı söyleniyor. Peter Parker'la aşk yaşayacağı tahmin edilen yeni Mary Jane, bilinen Mary Jane karakterlerinden daha farklı bir portre çiziyor. Karakterin çizgi romanlarında gözüken tiplerini MCU'da değiştirme kararı alan yapımcılar, bu kararı MJ karakterinde daha etkili bir şekilde kullandı.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 03:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
Spiderman filminin yeni klibinde Mysterio, Peter Parker'ı kurtarıyor
İlginizi Çekebilir