Spider-Man için oyunun öncesini anlatan bir kitap geliyor

Ersin Kılıç 18.04.2018 - 16:08
Peki kitap neye odaklanacak?

Oyun dünyası aynı zamanda filmler ve kitaplarla da bütünleşik çalışan bir hale gelebiliyor. Kitaptan uyarlama oyunların yanı sıra, oyunlar çıktıktan sonra farklı hikayelere değinen kitaplar da görebiliyoruz. İşte bu kitaplara bir yenisi de çok da beklemediğimiz bir yerden, Örümcek Adam için geliyor. 

Örümcek Adam'ın kitabı geliyor

Insomniac Games imzasını taşıyan ve Sony'nin bu yıl çıkacak en iddialı oyunlarından biri olan Örümcek Adam oyunu için özel bir kitap duyurusu yapıldı. Marvel ve Insomniac ortaklığından doğan bu kitap Titan Books imzası ile raflardaki yerini alacak. Spider-Man: Hostile Takeover adı ile yayınlanacak olan kitabın oyunun hikayesinden öncesini anlatacağı da gelen bilgiler arasında.

Kitabın Örümcek Adam'ın en bilinen bazı arkadaşlarına ve düşmanlarına odaklanacağı da belirtilirken, bu kitabın David Liss tarafından kaleme alındığı da açıklandı. Daha önce The Ethical Assassin, Black Panther: The Man Without Fear gibi kitaplara da imza atan yazarın bu yeni kitabında Kingpin gibi önemli bir karaktere de yer verilecek. Bu kitabın yanı sıra Paul Davies imzası taşıyan bir sanatsal çizim kitabının da raflarda yer alacağı belirtilmiş. 

Spider-Man: Hostile Takeover kitabı 21 Ağustos'ta, PS4 için özel geliştirilen oyunu ise 7 Eylül'de piyasaya çıkacak.

Spider-Man için oyunun öncesini anlatan bir kitap geliyor

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 10:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
Spider-Man için oyunun öncesini anlatan bir kitap geliyor
İlginizi Çekebilir